Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

BEAUTY

/

«Πανδαιμόνιο» στο διαδίκτυο με το κούρεμα wolf-cut, υπέκυψε και η Tζένιφερ Λόπεζ

«Πανδαιμόνιο» στο διαδίκτυο με το κούρεμ...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Τα ακραία layers έφθασαν τα δυο δισεκατομμύρια views στο Tik Tok, τα κορίτσια δεν θέλουν «καθωσπρέπει» καρέ…

Ολοένα και πιο δημοφιλές γίνεται το λεγόμενο κούρεμα wolf-cut που παραπέμπει ελληνιστί σε λέαινα. Θεωρείται ό,τι πιο φρέσκο και νεανικό αυτή τη στιγμή στο styling μιας ολοκληρωμένης εικόνας αλλά και τεράστιο beauty trend διεθνώς. Όπως φαίνεται, το bob haircut έχει χάσει την αίγλη του και οι πιο μικρές ηλικίες αποζητούν κάτι πιο wild. Mετά τις Μάιλι Σάιρους  και Μπίλι Αιλις, στο σχήμα αυτό υπέκυψε και η πάντα ενημερωμένη στυλιστικά super star Τζένιφερ Λόπεζ.

Ο λόγος για ένα κούρεμα με έντονα layers και grunge vibes, δηλαδή πολύ θεαματικές «σκάλες» που συγκεντρώνει ήδη δύο δισεκατομμύρια views στο Tik Tok. Οι σχετικές αναζητήσεις στο διαδίκτυο έχουν αυξηθεί κατά 250% στη Google και 75% στο Pinterest και δεν θα ξαφνιαζόμαστε εάν η έφηβη κόρη σας επιμένει αποκλειστικά και μόνο σε αυτό πηγαίνοντας κομμωτήριο.  Οι ασυμμετρίες τονίζουν τις γωνίες του προσώπου και οι «πεταχτές» τούφες παίζουν με τα μήκη. Εφαρμόζεται σε πολύ μακριά μαλλιά αλλά και σε μαλλιά λίγο πάνω και λίγο κάτω από τους ώμους. Το αποτέλεσμα δημιουργεί ένα συγκεκριμένο όγκο που παραπέμπει σε ροκ μπάντες.

 

Στο διαδίκτυο αυτό το ύφος στα μαλλιά «έχει τρελάνει κόσμο».  Influencers και celbrities το έχουν αγαπήσει πολύ. Στο μέτωπο δημιουργείται έντονη φράντζα ή αφέλειες. Το ρεύμα της K-pop στην Ασία αλλά και πρότυπα ομορφιάς της Ευρώπης και της Αμερικής όπως π.χ. η αμερικανίδα Χάλε Μπέρι, η ισπανίδα  Ούρσουλα Κορμπερό αλλά και η ιταλίδα Βικτόρια των Maneskin επιμένουν στο wolf εδώ και αρκετό καιρό.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View