Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΣΙΝΕΜΑ

/

Πάτρα: Σινέ προβολή την Τρίτη από το Πολιτιστικό Σωματείο «Ο Φάρος - Il Faro»

Πάτρα: Σινέ προβολή την Τρίτη από το Πολ...

Θα προβληθεί την Τρίτη 18 Οκτωβρίου 2022, στην Αγορά Αργύρη, στις 19.00, η ταινία «Tutto il mio folle amore», σε σκηνοθεσία Gabriele Salvatores, παραγωγής 2019

Το Πολιτιστικό Σωματείο της Πάτρας «Ο Φάρος - Il Faro» πραγματοποιεί μία σινέ προβολή. Πιο συγκεκριμένα & όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση, η δεύτερη ταινία που έχει προγραμματιστεί για τον αφιέρωμα στον Iταλικό κινηματογράφο στην Ελλάδα θα προβληθεί την Τρίτη 18 Οκτωβρίου 2022, στην Αίθουσα Εκδηλώσεων της Αγοράς Αργύρη, στην οδό Αγ. Ανδρέου και Ζαΐμη, με ώρα έναρξης στις 19.00.

Η ταινία με τίτλο «Tutto il mio folle amore», σε σκηνοθεσία Gabriele Salvatores παραγωγής 2019 («Όλη η τρελή αγάπη μου», του Γκαμπριέλε Σαλβατόρε) αφηγείται την αληθινή ιστορία ενός πατέρα και του αυτιστικού γιου του, που έκαναν ένα μακρύ ταξίδι με μοτοσικλέτα στη Νότια Αμερική. Είναι εμπνευσμένη από το μυθιστόρημα «Se ti abbraccio non aver paura  - Αν σε αγκαλιάσω, μην φοβάσαι» του Fulvio Ervas.

Οι ταινίες προβάλλονται και με Ελληνικούς υπότιτλους. Η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό.

Στην ταινία «Tutto il mio folle amore» παίζουν οι: Claudio Santamaria, Valeria Golino, Diego Abatantuono, Giulio Pranno, Daniel Vivian, Marusa Majer, Tania Garribba.

Διάρκεια: 97 λεπτά.

Σύνοψη: Πέρασαν δεκαέξι χρόνια από την ημέρα που γεννήθηκε ο Βίνσεντ. Τα δεκαέξι αυτά χρόνια δεν ήταν εύκολα για κανέναν, ούτε για τον Βίνσεντ, βυθισμένο σε έναν δικό του κόσμο, ούτε για τη μητέρα του Έλενα και τον σύντροφό της Μάριο, που τον υιοθέτησαν.

Ο Willi είναι τραγουδιστής και ο βιολογικός πατέρας του Vincent. Ένα βράδυ, απροσδόκητα, αποφάσισε τελικά να συναντήσει τον γιο που δεν είχε ξαναδεί, ανακαλύπτοντας ότι δεν ήταν τίποτα όπως είχε φανταστεί.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture