Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Κολωνός: Νέα σύλληψη τις επόμενες ώρες -Τι αποκάλυψε ο Τάκης Θεοδωρικάκος

Κολωνός: Νέα σύλληψη τις επόμενες ώρες -...

«Όλα στο φως, όλοι οι ένοχοι στην Δικαιοσύνη»

Ακόμα και μέσα στην ημέρα αναμένονται νέα εντάλματα σύλληψης για τον βιασμό της 12χρονης στον Κολωνό. Όπως αποκάλυψε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Τάκης Θεοδωρικάκος, οι συλλήψεις θα συνεχιστούν, ενώ νέο ένταλμα θα εκδοθεί τις επόμενες ώρες.

Ο υπουργός Τάκης Θεοδωρικάκος μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ για την υπόθεση του Κολωνού διευκρίνισε πως θα αποκαλυφθούν όλα: «Όλα στο φως, όλοι οι ένοχοι στην Δικαιοσύνη».

Συνέχισε λέγοντας πως όποιος είναι εμπλεκόμενος και ύποπτος, θα πάρει τον δρόμο της Δικαιοσύνης χωρίς δεύτερη κουβέντα και χαρακτήρισε «κτήνη» όσους κακοποίησαν σεξουαλικά το παιδί. Όπως είπε «ο παιδοβιασμός και η παιδεραστία είναι τα χειρότερα εγκλήματα σε μια κοινωνία».

Αποκάλυψε, δε, πως ένα ένταλμα θα εκτελεστεί τις επόμενες ώρες και κατέληξε λέγοντας πως «άπαντες θα οδηγηθούν στη δικαιοσύνη».

Υπενθυμίζεται ότι το βράδυ του Σαββάτου συνελήφθη ακόμη ένας άντρας, ο τέταρτος κατά σειρά, ο οποίος κατηγορείται «ότι προέβη στη γενετήσια πράξη με την ανήλικη παθούσα».

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει η ΕΛ.ΑΣ. ο 36χρονος κατηγορείται ότι απέκτησε επαφή με την 12χρονη ανήλικη μέσω διαδικτυακής εφαρμογής συνομιλιών και ακολούθως συναντήθηκε μαζί της στην περιοχή των Σεπολίων και έναντι αμοιβής την βίασε.

Για την υπόθεση έχουν πραγματοποιηθεί ακόμα τρεις συλλήψεις. Πρόκειται για τον 53χρονο παιδοβιαστή – μαστροπό, και άλλους δύο παιδοβιαστές, τον 42χρονο και έναν 33χρονο που συνελήφθη τα ξημερώματα του Σαββάτου.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις