Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Ο Μπρατ Πιτ σφάζει με το γάντι την Αντζελίνα Τζολί -«Από τη δυστυχία του χωρισμού, προέκυψε μια φλόγα χαράς»

Ο Μπρατ Πιτ σφάζει με το γάντι την Αντζε...

Τι αναφέρει σε συνέντευξή του

Ο Μπραντ Πιτ παραχώρησε συνέντευξη στους Financial Times, μέσω της οποίας... σφάζει με το γάντι την πρώην σύζυγό του, Αντζελίνα Τζολί.

Ενώ ταυτόχρονα αντιμετωπίζει προβλήματα στην προσωπική του ζωή, ο Μπραντ Πιτ βρίσκει διέξοδο σε ένα άλλο είδος τέχνης. Ο ηθοποιός αναφέρθηκε στη δημιουργία των γλυπτών του, τα οποία παρουσιάζονται μαζί με τη δουλειά των φίλων του, του Αυστραλού μουσικού, Νικ Κέιβ, και του Βρετανού εικαστικού καλλιτέχνη, Τόμας Χουσέγκο, σε έκθεση στο Μουσείο Τέχνης Sara Hildén στο Τάμπερε της Φινλανδίας.

Τους μήνες που ακολούθησαν τον χωρισμό του από την Αντζελίνα Τζολί, το 2016, ο Πιτ πέρασε χρόνο δουλεύοντας σε γλυπτά στο στούντιο τέχνης Χουσέγκο στο Λος Άντζελες, κατά τη διάρκεια του οποίου είπε ότι δέθηκε με τον εικαστικό από αντίστοιχες δυσκολίες που αντιμετώπισαν στις ζωές τους.

«Η αμοιβαία μας δυστυχία έγινε αστεία», είπε ο ηθοποιός στους Financial Times για την εποχή που πέρασε με τον Τόμας Χουσέγκο και πρόσθεσε: «Και από αυτήν τη δυστυχία ήρθε μια φλόγα χαράς στη ζωή μου. «Πάντα ήθελα να γίνω γλύπτης, πάντα ήθελα να το δοκιμάσω».

Μπραντ Πιτ: «Επικεντρωνόμουν στο να βρω πού τα έχω κάνει σκ@@@»
Σύμφωνα με το Associated Press, η έκθεση σχεδιάστηκε αρχικά για να παρουσιάσει μόνο τα έργα του Χουσέγκο, αλλά ο καλλιτέχνης έπεισε το μουσείο να συμπεριλάβει επίσης τα γλυπτά του Πιτ και τα κεραμικά ειδώλια του Κέιβ.


«Όλα έχουν να κάνουν με τον αυτοστοχασμό», είπε στους Financial Times ο χολιγουντιανός ηθοποιός και πρόσθεσε: «Έβλεπα τη ζωή μου και πραγματικά επικεντρωνόμουν στο να βρω πού τα έχω κάνει σκ@@@: πού ήμουν συνένοχος σε αποτυχίες στις σχέσεις μου, πού έχω κάνει λάθος. Γεννήθηκε από αυτό που αποκαλώ ριζοσπαστική απογραφή του εαυτού μου, να είμαι πραγματικά βάναυσα ειλικρινής μαζί μου και να λαμβάνω υπόψη αυτούς που μπορεί να έχω πληγώσει».

Στο φως email που έστειλε η Τζολί στον Πιτ -Κατακεραυνώνει τον πρώην σύζυγό της
Υπενθυμίζεται ότι, πριν από λίγες ώρες ένας χρήστης του TikTok με το όνομα @magshrts1 δημοσίευσε διαφάνειες που δείχνουν το περιεχόμενο ενός e-mail που έστειλε η Αντζελίνα Τζολί στον Μπραντ Πιτ, το οποίο η 47χρονη ηθοποιός έγραψε τον Ιανουάριο του 2021, με το δίκτυο Entertainment Tonight να επιβεβαιώνει ότι περιλαμβάνεται στα δικαστικά έγγραφα.

Όπως εξηγεί η Τζολί, έγραψε αυτό το e-mail στον πρώην σύζυγό της, προκειμένου να τον ενημερώσει για την απόφασή της να πουλήσει το μερίδιό της στο Chateau Miraval Winery, του οποίου συνιδιοκτήτης είναι ο Πιτ.

«Είναι το μέρος όπου φέραμε τα δίδυμα όταν γεννήθηκαν και όπου παντρευτήκαμε πάνω από μια πλάκα στη μνήμη της μητέρας μου», έγραψε η ηθοποιός στο ηλεκτρονικό μήνυμα, αναφερόμενη στα μικρότερα παιδιά τους, τον Νοξ και την Βιβιέν. Συνεχίζοντας, ανέφερε πως πρόκειται για «ένα μέρος που διατηρούσε την υπόσχεση για το τι θα μπορούσε να γίνει και όπου πίστευα ότι θα γερνούσα. Ακόμα και τώρα είναι αδύνατο να το γράψω αυτό χωρίς να κλάψω. Θα φυλάξω τις αναμνήσεις μου για το πώς ήταν πριν από μια δεκαετία».


Συνεχίζοντας στο email της, η Αντζελίνα Τζολί γράφει ότι έχει δει «πολλές απερίσκεπτες συμπεριφορές, χρήματα που ξοδεύτηκαν με τρόπους που δε θα είχα εγκρίνει και αποφάσεις που ελήφθησαν για τις οποίες δεν με συμβουλεύτηκες» τα τελευταία τέσσερα χρόνια, λέγοντας ότι «πληγώθηκε από τις αποφάσεις που ελήφθησαν και οι οποίες δεν δείχνουν κανένα ενδιαφέρον να μοιραστούν την επιχείρηση ή να την αλλάξουν ριζικά σε κάτι που θα ήταν πιο υγιές για τα παιδιά μας».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight