Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Η πρόεδρος του Inner Wheel Πάτρας - Βορρά – Ρίου παρέδωσε στη «Φλόγα» το ποσό που συγκεντρώθηκε από τη μουσική βραδιά

Η πρόεδρος του Inner Wheel Πάτρας - Βορρ...

Η πρόεδρος του Inner Wheel Πάτρας Μαρία Ασημακοπούλου, πλαισιωμένη από μέλη του Ομίλου παρέδωσε στους εκπροσώπους του Τμήματος Πάτρας της «Φλόγας», το ποσό των 4.000 ευρώ

Τον οικονομικό «καρπό» της εξαιρετικής διοργάνωσης με πρωταγωνίστρια τη διακεκριμένη Πατρινή σοπράνο κ. Βασιλική Καραγιάννη που απόλαυσαν εκατοντάδες πολίτες, παρέδωσαν την Τετάρτη 12/10 στον Σύλλογο Γονιών Παιδιών με καρκίνο «Φλόγα» οι κυρίες του Ομίλου Inner Wheel Πάτρας - Βορρά – Ρίου που είχαν και την ευθύνη της διοργάνωσης.

Η πρόεδρος του Ομίλου, Μαρία Ασημακοπούλου, πλαισιωμένη από μέλη του Ομίλου παρέδωσε στους εκπροσώπους του Τμήματος Πάτρας της «Φλόγας», το ποσό των 4.000 ευρώ.

Οι εκπρόσωποι του Συλλόγου ευχαρίστησαν θερμά την κ. Ασημακοπούλου και όλα τα μέλη του Ομίλου Inner Wheel Πάτρας - Βορρά – Ρίου, για την κοινώς ομολογουμένως θαυμάσια εκδήλωση που διοργάνωσαν. Πέραν του οικονομικού αποτελέσματος αποτέλεσε κι ένα σημαντικό βήμα για την προβολή του έργου της «Φλόγας».

Οι εκπρόσωποι του Συλλόγου εκφράζουν τις θερμές τους ευχαριστίες προς την κ. Βασιλική Καραγιάννη που συμμετείχε αφιλοκερδώς, τον Δήμο Πατρέων για τη διάθεση της Ορχήστρας Νυχτών Εγχόρδων και τη μαέστρο της, Βάγια Ζεπάτου, την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας που κάλυψε όλα τα έξοδα της διοργάνωσης, τους ανθρώπους της Αχάια Κλάους για τη διάθεση του χώρου αλλά και τη ζεστή φιλοξενία που επιφύλαξαν, και προς όλους όσοι συνέβαλαν στην υλοποίηση της εκδήλωσης. Τέλος θερμές ευχαριστίες απευθύνει η «Φλόγα», στους Αχαιούς που με τη συμμετοχή τους συνέβαλαν στην ενίσχυση του πολύπλευρου έργου της.   

*Ο Σύλλογος Γονιών Παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένεια Παράρτημα Ν. Αχαΐας εδρεύει στην οδό Φιλοποίμενος 28, στην Πάτρα.

Τηλ./Fax: 2610-276021.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις