Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Τζον Κένεντι: Έρχεται νέα σειρά ντοκιμαντέρ για τον 35ο πρόεδρο της Αμερικής

Τζον Κένεντι: Έρχεται νέα σειρά ντοκιμαν...

Ο 22χρονος Άστον Γκλέκμαν σκηνοθετεί και υπογράφει το σενάριο της σειράς που αναμένεται να κυκλοφορήσει το 2023

Ο Άστον Γκλέκμαν είναι ο 22χρονος σκηνοθέτης που είχε κάνει το ντοκιμαντέρ για το Ολοκαύτωμα με τίτλο «We Shall Not Die» και τώρα ετοιμάζει και μια νέα σειρά ντοκιμαντέρ για τον Τζον Κένεντι.

Το ντοκιμαντέρ για τον 35ο πρόεδρο της Αμερικής θα κάνει πρεμιέρα το 2023, στην 60η επέτειο της δολοφονίας του προέδρου. Η σειρά έχει ως στόχο να καταδείξει στη νέα γενιά της Αμερικής την κληρονομιά που άφησε πίσω του ο Κένεντι. Το σενάριο βασίζεται στην ιστορία της ζωής του, στα παιδικά του χρόνια, στη θητεία του στον πόλεμο, στην πορεία του στην πολιτική, αλλά και στα χρόνια που πέρασε στον Λευκό Οίκο.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του Deadline, το ντοκιμαντέρ θα περιλαμβάνει πάνω από εκατό συνεντεύξεις, αρχειακό υλικό που δεν έχει παρουσιαστεί ξανά τηλεοπτικά, φωτογραφίες και ηχογραφήσεις του προέδρου. O Γκλέκμαν θα σκηνοθετήσει, θα γράψει το σενάριο και θα αναλάβει και την παραγωγή του ντοκιμαντέρ. Όπως αναφέρεται έχει απεριόριστη πρόσβαση στα αρχεία της προεδρικής βιβλιοθήκης του Τζον Κένεντι, για να παρουσιάσει την κληρονομιά του νεαρότερου προέδρου που εκλέχτηκε στην Αμερική.


Όπως υπογράμμισε η εταιρεία παραγωγής «Radical Media» ο 22χρονος «Είναι ένα πραγματικά αξιοθαύμαστο ταλέντο». Επιπλέον όσον αφορά στην κυκλοφορία της σειράς σημειώθηκε πως: «Στόχος τους είναι να βρεθεί η κατάλληλη πλατφόρμα για τη σειρά, ώστε να φτάσουν στο μεγαλύτερο δυνατό κοινό οι βασικές αξίες του Κένεντι, το στιλ ηγεσίας του και η αγάπη του για το δημόσιο καθήκον, ειδικά σε μια νέα γενιά που δεν έχει πρότυπα στη σημερινή πολιτική σκηνή»

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight