Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Διοικητής στο νοσοκομείο Πύργου αναλαμβάνει ο Πατρινός Σπύρος Πολίτης – «Είμαι αισιόδοξος», λέει στο thebest.gr

Διοικητής στο νοσοκομείο Πύργου αναλαμβά...

Η ορκωμοσία του θα γίνει την Πέμπτη ή Παρασκευή

Βγήκε το ΦΕΚ και όπως αναμενόταν και είχε γράψει το thebest.gr, διοικητής στο νοσοκομείο Πύργου αναλαμβάνει ο Πατρινός Σπύρος Πολίτης. Σύμφωνα με πληροφορίες, η ορκωμοσία του θα γίνει την Πέμπτη ή Παρασκευή.

Μιλώντας στο thebest.gr o νέος Διοικητής του Νοσοκομείου Πύργου, τόνισε ότι είναι αισιόδοξος για την δουλειά που θα γίνει στην συγκεκριμένη δομή, ενώ σημείωσε: «Τα νοσοκομεία δεν ανήκουν ούτε στους διοικητές ούτε στις διοικήσεις, τα νοσοκομεία ανήκουν στους πολίτες και με βάση αυτόν τον γνώμονα θα κινηθώ». Τέλος, τόνισε ότι για να πάει καλύτερα το συγκεκριμένο νοσοκομείο θα πρέπει να υπάρχει συνεργασία με όλους, το Υπούργειο Υγείας, την 6η ΥΠΕ και φορείς, τοπικούς και μη».  

Ποιος είναι ο Σπύρος Πολίτης

Γεννήθηκε στη Πάτρα. Σπούδασε στο Πολυτεχνείο της Πάτρας και είναι Διπλωματούχος Ηλεκτρολόγος Μηχανικός. Ζει και εργάζεται στη Πάτρα σαν Ειδικός Σύμβουλος Επιχειρήσεων και Δημοσίων Φορέων (ΟΤΑ, Περιφέρειες και διάφορους Οργανισμούς).

Έχει διατελέσει Δημοτικός Σύμβουλος Πατρών για αρκετές θητείες, συμμετέχοντας στις Δημαρχιακές Επιτροπές του Δήμου και μέλος της  ΔΕΥΑ Πατρών.

Έχει αναπτύξει μακριά πολιτική και κοινωνική δράση, από τα μαθητικά του χρόνια εμπνεόμενος και από την οικογενειακή παράδοση. Υπήρξε ενεργό μέλος του φοιτητικού κινήματος και των πανεπιστημιακών οργάνων, καθώς και συνδικαλιστικών οργανώσεων.


Από το 2005-2009 διατέλεσε ειδικός σύμβουλος στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος σε θέματα Ανάπτυξης.

Το 2018 ήταν πρόεδρος της Ν.ΕΦ.Ε.

Έχει διατελέσει μέλος της κεντρικής Αντιπροσωπίας στο Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδος και επίσης διατέλεσε μέλος της αντιπροσωπίας στο Τεχνικό Επιμελητήριο τμ. Δυτικής Ελλάδας. Είναι μέλος της Χριστιανικής Στέγης Πατρών, μέλος στο Ινστιτούτο Ανάπτυξης Δυτικής Ελλάδας (ΙΝ@ΔΕ) και μέλος της Ένωσης Νέων Επιχειρηματιών.

Έχει αναπτύξει οικολογική δράση μέσω της Εταιρίας Προστασίας Τοπίου και Περιβάλλοντος Πάτρας στις δραστηριότητες της οποίας συμμετέχει από εικοσαετίας.

Είναι Πρόεδρος του Ποδηλατικού Ομίλου Πατρών, ενώ δραστηριοποιείται και στον χώρο του Πολιτισμού, πρωτοστατώντας σε διάφορες πολιτιστικές διοργανώσεις.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις