Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΣΙΝΕΜΑ

/

Το φιλμ τρόμου "Χαμογέλα" με άγνωστους ηθοποιούς κάνει την εισπρακτική έκπληξη της σαιζόν

Το φιλμ τρόμου "Χαμογέλα" με ά...
Μαρτάτος Tάκης

Ήδη στη χώρα μας σε σχεδόν 2 εβδομάδες έχει ξεπεράσει τα 51.000 εισιτήρια ενώ ήρθε 1ο για δεύτερο συνεχές σαββατοκύριακο και στο Αμερικάνικο box office

Για 2η συνεχή εβδομάδα το πρωτότυπο φιλμ τρόμου «Smile – Χαμογέλα» του Πάρκερ Φιν πήρε την πρωτιά στο εγχώριο box office έχοντας πλέον φτάσει τα 51.000 εισιτήρια. Την ίδια ώρα η ταινία σαρώνει και στις Αμερικάνικες αίθουσες όπου σε σχεδόν 2 εβδομάδες έχει φτάσει τα 50,8 εκατ. δολάρια σε εισπράξεις συν ακόμα 41,6 εκατ. δολάρια από τον υπόλοιπο κόσμο.

Κι όλα αυτά για μία ταινία που δεν έχει γνωστούς ηθοποιούς αλλά που έχει πάρει ικανοποιητικές έως καλές κριτικές στο εξωτερικό (78% στο rotten tomatoes) και που το στούντιο της Paramount σκόπευε να την προβάλλει μόνο στην πλατφόρμα του στο διαδίκτυο αλλάζοντας απόφαση μετά τις ενθαρρυντικές αντιδράσεις του κοινού στις δοκιμαστικές προβολές. Έτσι το «Smile» σχεδόν από το πουθενά, εξελίσσεται στην μεγαλύτερη έκπληξη του box office του φετινού φθινοπώρου.

Η ταινία αυτή τρόμου είναι ουσιαστικά η 1η μεγάλου μήκους του σκηνοθέτη Πάρκερ Φιν, ο οποίος όπως έγραψε το flix.gr, προσπαθεί και πετυχαίνει ως ένα βαθμό να πει μια ενδιαφέρουσα ιστορία για το ψυχολογικό τραύμα, χωρίς δυστυχώς να καταφέρνει να ξεφύγει από τα κλισέ του είδους και μια ανούσια μεγάλη διάρκεια, στοιχεία που την κρατάνε πίσω από το να είναι, τουλάχιστον, μια ανώδυνη διασκεδαστική ταινία τρόμου.

Το φιλμ «Χαμογέλα» όπου πρωταγωνιστούν οι: Σόσι Μπέικον, Τζέσι Τ. Ασερ, Κάιλ Γκάλνερ, Κάιτλιν Στέισι, παίζεται και στην Πάτρα στα Odeon Veso Mare.

Διάρκεια: 115 λεπτά

Διανομή: Odeon.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture