Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΣΙΝΕΜΑ

/

Τι προβάλλει το Odeon Veso Mare από 6 έως και 12 Οκτωβρίου 2022

Τι προβάλλει το Odeon Veso Mare από 6 έω...

Στις νέες ταινίες της εβδομάδας η επανακυκλοφορία του φιλμ του Στίβεν Σπίλμπεργκ "Τα Σαγόνια του Καραχαρία", η δραματική κομεντί "Η Κυρία Χάρις πάει στο Παρίσι", κ.α.

Τη νέα κινηματογραφική εβδομάδα από την Πέμπτη 6 Οκτωβρίου έως και την Τετάρτη 12 Οκτωβρίου 2022 θα προβάλλονται στο Odeon Veso Mare, στην Ακτή Δυμαίων σύμφωνα με το πρόγραμμα που ανακοινώθηκε, οι εξής ταινίες:

Αίθουσα 7 στις 20.10 και στις 22.20

"Η Κυρία Χάρις Πάει στο Παρίσι"

Δραματική κομεντί σε σκηνοθεσία: Anthony Fabian και σενάριο: Carroll Cartwright & Anthony Fabian με τους Lucas Bravo, Lesley Manville, Alba Baptista, Lambert Wilson, Ellen Thomas, Jason Isaacs, Rose Williams, Anna Chancellor, Roxane Duran, Christian McKay και την Isabelle Huppert

Διάρκεια: 120 λεπτά.

Χώρα παραγωγής: ΟΥΓΓΑΡΙΑ, ΑΓΓΛΙΑ, ΚΑΝΑΔΑ, ΓΑΛΛΙΑ, ΗΠΑ

ΠΕΡΙΛΗΨΗ

Στο Λονδίνο μετά τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο, η Άντα Χάρις (την υποδύεται η υποψήφια για Όσκαρ Λέσλι Μάνβιλ) κερδίζει τα προς το ζην, καθαρίζοντας σπίτια. Η ίδια ζει μια μοναχική ζωή από τότε που ο αγαπημένος της σύζυγος, Έντι, χάθηκε στη μάχη, αλλά δεν είναι ο τύπος που μελαγχολεί ή παραπονιέται για τις συνθήκες που επικρατούν. Κι όμως, όταν η πάντα ρεαλίστρια κυρία Χάρις εντοπίζει ένα αφάνταστα υπέροχο φόρεμα Christian Dior κρεμασμένο στην κρεβατοκάμαρα ενός πλούσιου πελάτη της, νιώθει ένα συντριπτικό αίσθημα πόθου.

Αφού κάνει επιπλέον δουλειές και αποταμιεύει όσα χρήματα μπορεί -ακόμα και στον ιππόδρομο δοκιμάζει την τύχη της- η ηρωίδα της ταινίας έχει τελικά την οικονομική δυνατότητα να αποκτήσει ένα φόρεμα Dior. Αποχαιρετά τους στενούς της φίλους και παίρνει το δρόμο για το Παρίσι ώστε να επισκεφθεί τον διάσημο οίκο μόδας και να κάνει τα όνειρά της πραγματικότητα. Ωστόσο, όταν φτάνει εκεί, συναντά μια σειρά από αναπάντεχες αναποδιές, μεταξύ των οποίων την εκφοβιστική κυρία Κολμπέρ (την υποδύεται η υποψήφια για Όσκαρ® Ιζαμπέλ Ιπέρ), η οποία αντιδρά και μόνο στην ιδέα ότι μια γυναίκα της εργατικής τάξης, θα φορέσει υψηλή ραπτική.

Όσα εμπόδια και να της παρουσιαστούν όμως, η κυρία Χάρις αρνείται να φύγει από το Παρίσι χωρίς το φόρεμά της. Η ακλόνητη αφοσίωσή της γοητεύει τον ιδεαλιστή λογιστή του Dior, ένα ευγενικό μοντέλο και έναν διάσημο τον αριστοκράτη του Παρισιού. Τελικά θα αλλάξουν περισσότερες από μια ζωές στο κυνήγι αυτού του εξαίσιου φορέματος.

Αίθουσα 5 στις 20.00 καθημερινά εκτός σαββατοκύριακου και Δευτέρας,

Αίθουσα 8 στις 20.00 και στις 22.00 μόνο τη Δευτέρα 10/10,

Αίθουσα 4 στις 21.00 και στις 23.00 καθημερινά

"The Invitation - Η Πρόσκληση"

Θρίλερ συμπαραγωγής ΗΠΑ και Ουγγαρίας 2022 σε σκηνοθεσία της Jessica M. Thompson.

Σενάριο: Blair Butler

Παίζουν οι ηθοποιοί: Nathalie Emmanuel, Thomas Doherty, Alana Boden, Stephanie Corneliussen, Hugh Skinner, Sean Pertwee, Courtney Taylor, Carol Ann Crawford.

Διάρκεια: 105 λεπτά

Καταλληλότητα ταινίας: ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΑΝΩ ΤΩΝ 15 ΕΤΩΝ.

ΠΕΡΙΛΗΨΗ

Μετά το θάνατο της μητέρας της και έχοντας μείνει μόνη στον κόσμο, η Evie (Nathalie Emmanuel) κάνει τεστ DNA και ανακαλύπτει πως έχει έναν μακρινό ξάδελφο, την ύπαρξη του οποίου δεν γνώριζε. Όταν η νέα της οικογένεια την προσκαλεί σε έναν χλιδάτο γάμο στην αγγλική εξοχή, αρχικά σαγηνεύεται από τον αριστοκράτη οικοδεσπότη, όμως σύντομα βρίσκεται παγιδευμένη σε έναν εφιάλτη επιβίωσης καθώς πίσω από την οικογενειακή ιστορία αποκαλύπτονται διεστραμμένα μυστικά και προθέσεις.

Αίθουσα 1 στις 21.10 καθημερινά

"Jaws - Τα Σαγόνια του Καρχαρία"

Η θρυλική ταινία του 1975 που καθιέρωσε τον όρο μπλοκμπάστερ, «Τα Σαγόνια του Καρχαρία» έρχεται ξανά στις οθόνες μας από την Πέμπτη 6 Οκτωβρίου 2022, σε ψηφιακά αποκατεστημένη κόπια σε διανομή της Tulip.

Σχεδόν πέντε δεκαετίες από την αρχική κυκλοφορία τους, τα «Σαγόνια του Καρχαρία» έχουν γίνει αναπόσπαστο κομμάτι της παγκόσμιας κινηματογραφικής κουλτούρας, παραμένοντας μια από τις πιο συναρπαστικές, τρομακτικές και αξέχαστες ταινίες.

Ο Στίβεν Σπίλμπεργκ που έχει τιμηθεί με 2 Όσκαρ καλύτερης σκηνοθεσίας, επαναπροσδιόρισε τον σύγχρονο κινηματογράφο και εγκαινίασε μια νέα εποχή κινηματογράφησης με ταινίες όπως ο «E.T.» και τα «Σαγόνια του Καρχαρία» που ήταν μόλις η δεύτερη μεγάλου μήκους ταινία του και θεωρείται το πρώτο blockbuster όλων των εποχών.

Διάρκεια: 124 λεπτά.

Πρωταγωνιστούν οι ηθοποιοί: Ρίτσαρντ Ντρέιφους, Ρόι Σνάιντερ, Ρόμπερτ Σο.

Οι παγκόσμιες εισπράξεις του φιλμ είναι 476,4 εκατ. δολάρια.

Αίθουσα 3 στις 17.30 μόνο το σαββατοκύριακο και στις 19.30 καθημερινά,

Αίθουσα 6 στις 18.30 και στις 20.30 μόνο το σαββατοκύριακο

«Πνεύμα από Σπίτι – Finnick»

Ταινία κινουμένων σχεδίων σε σκηνοθεσία Denis Chernov.

Πολλοί άνθρωποι δεν γνωρίζουν ότι κάθε σπίτι κατοικείται από τα φινς. Είναι κάτι γούνινα πλάσματα που εμφανίζονται στον ανθρώπινο κόσμο και αναλαμβάνουν τη φροντίδα του σπιτιού και της εστίας. Ο Φίνικ είναι ένα νεαρό φιν, που δεν φαίνεται να ενδιαφέρεται για την ευθύνη που έχει να φτιάξει ένα σπίτι έξω από το σπίτι του.

Κάνει απλώς φάρσες στους «δικούς του» και αυτός είναι ο λόγος που καμία από τις οικογένειες δεν τον θέλει να μείνει για πολύ στο σπίτι του.

Όλα αλλάζουν, όταν μια νέα οικογένεια έρχεται στο σπίτι του, όπου τα κόλπα του Φίνικ φαίνεται να μην πιάνουν καθόλου, και γνωρίζει την 13χρονη Κριστίν ενώ στην πόλη αρχίζουν να συμβαίνουν ανεξήγητα γεγονότα.

Ο Φίνικ και η Κριστίν, που είναι τόσο διαφορετικοί, θα πρέπει να συνεργαστούν και να ενώσουν τις δυνάμεις τους για να λύσουν μια σειρά μυστηρίων και να σώσουν την πόλη. Σκηνοθεσία:          

Σενάριο: Tatiana Belova, Denis Chernov & Aleksandr Kim.

Η ταινία προβάλλεται μεταγλωττισμένη στα ελληνικά.

Τις φωνές τους δανείζουν οι ηθοποιοί: Τζίνη Παπαδοπούλου, Φώτης Πετρίδης, Σταύρος Σιούλης, Ζωή Πετράκη, Κωνσταντίνος Καϊκής, Βάσια Λακουμέντα, Γιώργος Μαντάς, Νίκος Παπαδόπουλος, Θάνος Λέκκας, Ντίνος Σούτης.

Διάρκεια: 87 λεπτά

Χώρα παραγωγής: ΡΩΣΙΑ.

 

Αίθουσα 4 στις 17.00 μόνο το σαββατοκύριακο και στις 19.00 καθημερινά,

Αίθουσα 5 στις 18.00 και στις 20.00 μόνο το σαββατοκύριακο,

"Ο Κοτολαγός και το Χάμστερ του σκότους - Chickenhare and the Hamster of Darkness"

Ταινία Animation Γαλλοβελγικής παραγωγής 2022 σε σκηνοθεσία: Μπεν Στάσεν, Μπένζαμιν Μουσκέ.

ΣΥΝΟΨΗ

Ένας νεαρός ήρωας, γεννημένο μισό κοτόπουλο, μισός λαγός, προσπαθεί να ταιριάξει και να αγαπηθεί παρά τις διαφορές του, έχοντας εμμονή με την περιπέτεια, παρά την αδεξιότητά του.

Η ταινία θα προβάλλεται μεταγλωττισμένη στα ελληνικά. Τις φωνές τους δανείζουν οι ηθοποιοί Τάκης Σακελλαρίου, Ανδρέας Κωνσταντινίδης, Τηλέμαχος Κρεβάικας, Τάσος Τζιβίσκος, Βασίλης Μήλιος, Γιάννης Υφαντής.

Διάρκεια: 91 λεπτά.

Αίθουσα 1 στις 19.00 καθημερινά εκτός σαβατοκύριακου

"The Good House - O Έρωτας τα Αλλάζει όλα"

Δραματική κομεντί σε σκηνοθεσία Maya Forbes που είχε κάνει την πρεμιέρα της στα Φεστιβάλ του Τορόντο και της Tribeca.

Σενάριο: Thomas Bezucha, Maya Forbes & Wallace Wolodarsky

Παίζουν οι ηθοποιοί: Sigourney Weaver, Kevin Kline, Rob Delaney, Rebecca Henderson, Morena Baccarin, Molly Brown, David Rasche, Kathryn Erbe, Georgia Lyman.

Διάρκεια: 103 λεπτά.

H ταινία στο ντεμπούτο της στις ελληνικές αίθουσες έκοψε το πρώτο της 4ήμερο, 1.671 εισιτήρια σε 26 αίθουσες. Επίσης ξεκίνησε να παίζεται στις ΗΠΑ με τις εισπράξεις του πρώτου τριημέρου να κυμαίνονται κοντά στο 1 εκατ. δολάρια.

Η ταινία ακολουθεί τη Χίλντι Γκουντ (Σιγκούρνι Γουίβερ), μια ευφυή μεσίτρια της Νέας Αγγλίας και απόγονο των μαγισσών του Σάλεμ, που λατρεύει το κρασί και τα μυστικά της. Η πολύ καλά δομημένη ζωή της αρχίζει να διαταράσσεται καθώς επανασυνδέεται με έναν παλιό της έρωτα από το γυμνάσιο, τον Φρανκ Γκέτσελ (Κέβιν Κλάιν), και εμπλέκεται επικίνδυνα στην απερίσκεπτη συμπεριφορά ενός συγκεκριμένου ανθρώπου. Θαμμένα συναισθήματα και οικογενειακά μυστικά χρόνων έρχονται στην επιφάνεια, και η Χίλντι ωθείται προς έναν απολογισμό με το ένα άτομο που απέφευγε εδώ και δεκαετίες να αντιμετωπίσει: τον εαυτό της.

Αίθουσα 8 στις 19.40 καθημερινά πλην Δευτέρας

"The Woman King - H Γυναίκα Βασιλιάς"

Η νέα ταινία «Η Γυναίκα Βασιλιάς- The Woman King» σε σκηνοθεσία Gina Prince-Bythewood που ήδη γνωρίζει επιτυχία στις ΗΠΑ, αφηγείται την αξιοσημείωτη ιστορία των μαχητριών Αγκότζι, μιας αποκλειστικά γυναικείας ομάδας πολεμιστριών που προστάτευαν το Αφρικανικό Βασίλειο της Δαχομέης τον 18o αιώνα.

Την ηγέτιδα της ομάδας με δεξιότητες και δύναμη που όμοιά της δεν είχε ξαναδεί ο κόσμος, Στρατηγό Νανίσκα, υποδύεται η βραβευμένη με Oscar β’ γυναικείου ρόλου, ηθοποιός Viola Davis. Η ταινία ακολουθεί το επικό ταξίδι της Νανίσκα στην εκπαίδευση της επόμενης γενιάς νεοσυλλέκτων, τις οποίες και προετοιμάζει για τη μάχη ενάντια στον μεγαλύτερο εχθρό που απειλεί το βασίλειο και την ελευθερία τους.

Για κάποια πράγματα αξίζει να πολεμάς..

Πρωταγωνιστούν εκτός της Viola Davis, οι Thuso Mbedu, Lashana Lynch, Sheila Atim, Hero Fiennes Tiffin και ο John Boyega.

Διάρκεια: 134 λεπτά.

Η ταινία παίζεται στις ΗΠΑ εδώ και 3 εβδομάδες και έχει κάνει εισπράξεις 47 εκατ. δολαρίων συν ακόμη 3,5 εκατ. από τον υπόλοιπο κόσμο.

Στο ντεμπούτο της στις Ελληνικές αίθουσες πήγε πιο μέτρια κόβοντας σε 55 αίθουσες, 1.747 εισιτήρια το 4ήμερο 29/9-2/10/2022.

Αίθουσα 3 στις 21.30 καθημερινά,

Αίθουσα 6 στις 22.30 καθημερινά

"Χαμογέλα - Smile"

Ύστερα από ένα αλλόκοτο, τραυματικό δυστύχημα με μια ασθενή της, η Δρ. Ρόουζ Κότερ (Σόσι Μπέικον) αρχίζει να βιώνει τρομακτικά, ανεξήγητα γεγονότα. Με τον τρόμο να σαρώνει τη ζωή της, η Ρόουζ πρέπει να αντιμετωπίσει το προβληματικό παρελθόν της για να επιβιώσει και να ξεφύγει από την τρομακτική πραγματικότητα.

Σενάριο και σκηνοθεσία: Πάρκερ Φιν

Παίζουν οι ηθοποιοί: Σόσι Μπέικον, Κάιλ Γκάλνερ, Τζέσι Άσερ, Καλ Πεν, Ρομπ Μόργκαν, Τζούντι Ρέγιες.

Διανομή από Odeon.

Διάρκεια: 115 λεπτά.

Η ταινία αυτή τρόμου "έσκισε" στο Αμερικάνικο box office όπου έκανε πρεμιέρα στις 30/9 και ήρθε στην 1η θέση με εισπράξεις που ήδη πλησιάζουν τα 25 εκατ. δολάρια. Ήρθε 1η και στο ελληνικό box office κόβοντας σε 66 αίθουσες, 15.370 εισιτήρια στο 4ήμερο της πρεμιέρας της όπως είδαμε στο flix.gr.

Αίθουσα 8 στις 22.10 καθημερινά πλην Δευτέρας

"Μην Ανησυχείς Αγάπη μου - Don't Worry Darling"

Σκηνοθεσία: Olivia Wilde

Σενάριο: Katie Silberman, Carey Van Dyke & Shane Van Dyke

Παίζουν οι ηθοποιοί: Olivia Wilde, Florence Pugh, Harry Styles, Chris Pine, Timothy Simons, Gemma Chan, Sydney Chandler, Douglas Smith, Kate Berlant, Dita Von Teese, Asif Ali, KiKi Layne.

Διάρκεια: 122 λεπτά

Είδος ταινίας: ΘΡΙΛΕΡ ΜΥΣΤΗΡΙΟΥ

Χώρα παραγωγής: ΗΠΑ

Καταλληλότητα ταινίας: ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΑΝΩ ΤΩΝ 15 ΕΤΩΝ

ΠΕΡΙΛΗΨΗ

Αμερική δεκαετία 1950: Η Άλις (Φλόρενς Πιου) και ο Τζακ (Χάρι Στάιλς) έχουν την τύχη να ζουν σε μία ονειρική κλειστή κοινότητα, που φιλοξενεί τις οικογένειες όσων εργάζονται για ένα πειραματικό και άκρως απόρρητο εγχείρημα. Όσο οι σύζυγοι απασχολούνται με το μυστικό σχέδιο «ανάπτυξης προοδευτικών υλικών», οι γυναίκες περνάνε τον χρόνο τους απολαμβάνοντας μία πολυτελή ζωή χωρίς έγνοιες. Μόνη απαίτηση είναι η διακριτικότητα και η αφοσίωση όλων στο σχέδιο. Όταν η Άλις αντιλαμβάνεται τη νοσηρή φύση της κοινότητας, αρχίζει να απαιτεί εξηγήσεις. Πόσο μακριά είναι διατεθειμένη να φτάσει για να ανακαλύψει τι συμβαίνει σε αυτόν τον παράδεισο;

Σημείωμα της σκηνοθέτιδος Olivia Wilde

Αυτό το ψυχολογικό θρίλερ είναι μία ερωτική επιστολή για τις ταινίες που ωθούν τα όρια της φαντασίας μας. Φανταστείτε μία ζωή που σας προσφέρει όλα όσα θέλετε. Όχι μόνο υλικά αγαθά, όπως ένα όμορφο σπίτι, ακριβά αυτοκίνητα, νόστιμο φαγητό, ατελείωτα πάρτι… αλλά και σημαντικά πράγματα. Όπως αληθινή αγάπη με τον τέλειο σύντροφο, καλούς φίλους και ό,τι  άλλο έχει σημασία. Τι θα σήμαινε για εσάς να τα αφήσετε πίσω σας; Τι είστε διατεθειμένοι να θυσιάσετε για να κάνετε το σωστό; Είστε πρόθυμοι να διαλύσετε το σύστημα που είναι σχεδιασμένο για να ικανοποιεί όλες τις ανάγκες σας; Κι αν δεν έχετε άλλη επιλογή; Αυτός είναι ο κόσμος και το ερώτημα που εκθέτει η ταινία.

Διανομή από την Tanweer.

Η ταινία τράβηξε το κοινό. Στις ΗΠΑ σε 2 εβδομάδες προβολής έχει δτάσει τα 33 εκατ. δολάρια συν ακόμη 21,9 από τον υπόλοιπο κόσμο. Στη χώρα μας σε 2 εβδομάδες προβολής βρίσκεται στα 24.355 εισιτήρια πανελλαδικά.

Αίθουσα 6 στις 20.20 μόνο την Τετάρτη 12/10

"Εισιτήριο για τον Παράδεισο - Ticket to Paradise"

Ο Τζορτζ Κλούνεϊ και η Τζούλια Ρόμπερτς, επανασυνδέθηκαν στη μεγάλη οθόνη για 5η φορά, υποδυόμενοι τους ρόλους δύο πρώην ερωτικών συντρόφων που καταλήγουν ανέλπιστοι σύμμαχοι, στην κομεντί με φόντο το εξωτικό Μπαλί, «Εισιτήριο Για Τον Παράδεισο».

Προσπαθώντας να αποτρέψουν την κόρη τους (την ερμηνεύει η Κέιτλιν Ντέβερ) από έναν παρορμητικό γάμο, ανακαλύπτουν ότι η σπίθα μεταξύ τους, μπορεί και να μην έχει σβήσει εντελώς.

Από τον σκηνοθέτη της ταινίας «Mamma Mia! Here We Go Again», Ολ Πάρκερ, λοιπόν έρχεται μια ρομαντική κομεντί για τις γλυκιές εκπλήξεις που φέρνουν οι δεύτερες ευκαιρίες στη ζωή, με πρωταγωνιστές το αγαπημένο δίδυμο Κλούνεϊ-Ρόμπερτς.

Σενάριο: Ολ Πάρκερ, Ντάνιελ Πίπσκι.

Παραγωγή: Τιμ Μπίβαν, Έρικ Φέλνερ, Σάρα Χάρβεϊ, Ντέμπορα Μπάλντερστοουν, Τζορτζ Κλούνεϊ, Τζούλια Ρόμπερτς, Γκραντ Χέσλοβ, Λίζα Ρόμπερτς Τζίλιαν, Μαρίζα Γιέρες Τζιλ.

Διάρκεια: 104 λεπτά.

Διανομή: Tulip.

H ταινία έχει φτάσει πανελλαδικά σε περίπου 4 εβδομάδες προβολής τα 102.339 εισιτήρια.

Αίθουσα 1 στις 17.15 και στις 19.15 μόνο το σαββατοκύριακο,

Αίθουσα 7 στις 18.15 μόνο το σαββατοκύριακο

"Minions: Η Άνοδος του Γκρου"

Τα Μίνιονς - και ο Γκρου φυσικά - επιστρέφουν σε ένα prequel / συνέχεια του animated saga της απόλυτης κακίας, σε σκηνοθεσία του Κάιλ Μπάλντα. Βρισκόμαστε στη δεκαετία του '70 κι ο μικρός Γκρου, που ονειρεύεται να γίνει ο χειρότερος κακός της Ιστορίας, έχει βάλει στόχο: να αποδείξει ότι είναι τόσο κακός, ώστε να γίνει μέλος της ομάδας Vicious 6 που θαυμάζει. Ωστόσο όλα θα πάνε χάλια και ο Γκρου αντί για μέλος, γίνεται ο χειρότερος εχθρός των Vicious 6: στο πλευρό του για να γλιτώσει θα σταθούν, φυσικά, οι μικροσκοπικοί δυσνόητοι αξιολάτρευτοι κίτρινοι φίλοι του, ο Κέβιν, ο Στιούαρτ κι ο Μπομπ.

Πρόκειται για την τέταρτη «συνέχεια» του επιτυχημένου franchise του «Εγώ, ο Απαισιότατος» που από την Πέμπτη 25 Αυγούστου προβάλλεται & μεταγλωττισμένη στα ελληνικά.

Στην μεταγλωττισμένη στα ελληνικά κόπια ακούγεται και ο Γιάννης Ζουγανέλης.

Η ταινία "έσκισε" στο ελληνικό box office & ήδη έφτασε σε 7 εβδομάδες προβολής τα 268.497 εισιτήρια ενώ στο εξωτερικό οι παγκόσμιες εισπράξεις είναι στα 925 εκατ. δολάρια.

Στην αγγλόφωνη κόπια ακούγονται οι φωνές των: Στιβ Καρέλ, Ταράτζι Π. Χένσον, Μισέλ Γιέο, Ζαν Κλοντ Βαν Νταμ, Λούσι Λόλες, Τζούλι Αντριους, Ντολφ Λούντγκρεν, Ντάνι Τρέχο.

Διάρκεια: 88 λεπτά

Διανομή: Tulip Entertainment.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture