Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Αίγινα: Προφυλακιστέοι οι 3 από τους 4 για τον άγριο ξυλοδαρμό του ξενοδόχου και της μητέρας του

Αίγινα: Προφυλακιστέοι οι 3 από τους 4 γ...

Νέα βίντεο ντοκουμέντο από τη δολοφονική επίθεση σε μητέρα και γιο

Προφυλακιστέοι κρίθηκαν οι τρεις από τους τέσσερις κατηγορούμενους στην υπόθεση της δολοφονικής επίθεσης που σημειώθηκε στην Αίγινα το 2021. Στόχος τους ήταν ο ξενοδόχος και η 73χρονη μητέρα του.

Ειδικότερα, μετά τη σχεδόν οκτάωρη απολογία τους στον ανακριτή Πειραιά, οι δύο δράστες του άγριου ξυλοδαρμού του ξενοδόχου και της 73χρονης μητέρας του στην Αίγινα, καθώς και ο φερόμενος ως «εγκέφαλος» του συμβολαίου θανάτου, κρίθηκαν προφυλακιστέοι.

Ο τέταρτος από τους κατηγορούμενους, ένας άνδρας υπήκοος Αλβανίας, αφέθηκε ελεύθερος με τον περιοριστικό όρο της εμφάνισής του στο αστυνομικό τμήμα του τόπου διαμονής του, δύο φορές τον μήνα.

Έτσι, οι τρεις από τους τέσσερις άνδρες πήραν τον δρόμο για τις φυλακές.

Αίγινα: Νέα βίντεο ντοκουμέντο από τη δολοφονική επίθεση σε μητέρα και γιο

Την ίδια στιγμή, νέα βίντεο που έφερε στο φως το MEGA, δείχνουν τον άγριο ξυλοδαρμό που δέχτηκαν η 67χρονη και ο γιος της στο πάρκινγκ του ξενοδοχείου τους στην Αίγινα, το 2021.

Οι κάμερες του ξενοδοχείου έχουν καταγράψει τις κινήσεις των δραστών. Δύο γεροδεμένοι άνδρες εμφανίζονται στο πάρκινγκ. Φορούν μάσκες για τον κορονοϊό και καπέλα για να κρύψουν τα χαρακτηριστικά τους, χωρίς να κινήσουν υποψίες. Έρχονται πρόσωπο με πρόσωπο με την 67χρονη, τον γιο και τον 4χρονο εγγονό της. Τους αιφνιδιάζουν. Ο ένας χτυπά τον γιο και σχεδόν ταυτόχρονα ο άλλος ρίχνει μπουνιά στη γυναίκα που σωριάζεται κάτω, χάνοντας ακαριαία τις αισθήσεις της.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις