Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Εκτοξεύτηκαν οι τιμές στα καταλύματα του Λίβερπουλ κατά τη διάρκεια της Eurovision

Εκτοξεύτηκαν οι τιμές στα καταλύματα του...

Η καρδιά του διαγωνισμού θα χτυπά στο «M&S Bank Arena» χωρητικότητας περίπου 11.000 θέσεων, το οποίο θα φιλοξενήσει 3 ζωντανές εκδηλώσεις με φινάλε τον τετράωρο μεγάλο τελικό στις 13/5

Mετά την ανακοίνωση της πόλης του Ηνωμένου Βασιλείου που θα φιλοξενήσει τον 67ο Διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision τον Μάιο του 2023, οι τιμές των ξενοδοχείων στο Λίβερπουλ, την πατρίδα των θρυλικών The Beatles, εκτοξεύτηκαν σύμφωνα με δημοσίευμα της Mirror. Το δημοσίευμα αναφέρει ότι οι θαυμαστές του διαγωνισμού ενδέχεται να ξοδέψουν έως και 9.124 ευρώ λόγω της αυξημένης ζήτησης.

Από το βράδυ της περασμένης Παρασκευής που ανακοινώθηκε και μέχρι το πρωί του Σαββάτου 8/10, οι κρατήσεις στα περισσότερα ξενοδοχεία έχουν ήδη εξαντληθεί, με μοναδικά κάποια διαθέσιμα καταλύματα που κοστίζουν πάνω από 5.702 ευρώ τη βραδιά.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση η καρδιά του διαγωνισμού θα χτυπά στο «M&S Bank Arena» χωρητικότητας περίπου 11.000 θέσεων, το οποίο θα φιλοξενήσει τρεις ζωντανές εκδηλώσεις με φινάλε τον τετράωρο μεγάλο τελικό στις 13 Μαΐου 2023.

Σήμερα η τιμή κράτησης για την ημέρα του τελικού (13 Μαΐου) ενός διαμερίσματος τριών υπνοδωματίων στο Άνφιλντ για δύο άτομα μέσω γνωστής πλατφόρμας από 1.026 ευρώ (£.900) εκτοξεύτηκε στα 9.116,10 ευρώ (£7.993).

Εκτιμάται, σύμφωνα με το δημοσίευμα, ότι ο Διαγωνισμός Τραγουδιού της Eurovision θα μπορούσε να αποφέρει έως και 35.000.000 ευρώ στην οικονομία του Λίβερπουλ.

Με στοιχεία & από το ΑΠΕ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight