Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

/

Ομιλίες την Παρασκευή στο Ίδρυμα Μπότσαρη για την 451η Επέτειο της Ναυμαχίας της Ναυπάκτου

Ομιλίες την Παρασκευή στο Ίδρυμα Μπότσαρ...

Θα μιλήσουν η Επίτιμη Διευθύντρια του Βυζαντινού και Χριστιανικού Μουσείου Δρ. Αικατερίνη Δελλαπόρτα & ο Ιστορικός και Πρόεδρος ΔΣ του Κέντρου Μελετών Ιονίου κ. Νικόλαος Γ. Μοσχονάς

Στο πλαίσιο των λαμπρών εκδηλώσεων του Δήμου Ναυπακτίας για την 451η Επέτειο της Ναυμαχίας της Ναυπάκτου, η Επίτιμη Διευθύντρια του Βυζαντινού και Χριστιανικού Μουσείου Δρ. Αικατερίνη Δελλαπόρτα θα παρουσιάσει τον απολογισμό της μεγάλης Έκθεσης «Ναύπακτος 1571 - 450 Χρόνια από “τη μεγαλωτάτη βιτώρια των χριστιανών”» που πραγματοποιήθηκε με πολύ μεγάλη επιτυχία στο Βυζαντινό και Χριστιανικό Μουσείο, στην Αθήνα.  Η παρουσίαση της κ. Δελλαπόρτα θα λάβει χώρα την Παρασκευή 7 Οκτωβρίου και ώρα 20:00 στο Ίδρυμα Δημητρίου και Αίγλης Μπότσαρη.

Αμέσως μετά σύμφωνα με το πρόγραμμα, ο Ιστορικός, Ομότιμος Διευθυντής ΕΙΕ και Πρόεδρος ΔΣ του Κέντρου Μελετών Ιονίου κ. Νικόλαος Γ. Μοσχονάς θα πραγματοποιήσει ομιλία με θέμα: «Η Οθωμανική επιθετικότητα στο Ιόνιο και η Ναυμαχία της Ναυπάκτου».

Τη σειρά Ομιλιών θα χαιρετίσουν ο Δήμαρχος Ναυπακτίας κ. Βασίλης Γκίζας και ο Αντιπρύτανης Οικονομικών Φοιτητικής Μέριμνας και Διασφάλισης Ποιότητας Ιονίου Πανεπιστημίου κ. Ηλίας Γιαρένης.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture