Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΒΙΒΛΙΟ

/

Πάτρα: Παρουσιάζεται το Σάββατο 8/10 το βιβλίο του Π. Νάννου, «Άγια Θάλασσα»

Πάτρα: Παρουσιάζεται το Σάββατο 8/10 το ...

Στις 10:45 το πρωί στον κήπο του Πολύεδρου - Θα μιλήσουν ο Αντώνης Δ. Σκιαθάς, ποιητής και πρόεδρος του γραφείου ποιήσεως & η Εύα Αθανασοπούλου, Δρ. Πολεοδομίας και συγγραφέας

Το Σάββατο 8 Οκτωβρίου 2022 στις 10:45 το πρωί στον κήπο του Πολύεδρου, στην οδό Κανακάρη 147, στην Πάτρα, ο συγγραφέας Παναγιώτης Νάννος θα παρουσιάσει το βιβλίο του με τίτλο, «Άγια θάλασσα»  σε συνεργασία με τις εκδόσεις Ελληνικά γράμματα και το Culturebook.gr. Για το βιβλίο θα μιλήσουν, o Αντώνης Δ. Σκιαθάς, ποιητής και πρόεδρος του γραφείου ποιήσεως και η Εύα Αθανασοπούλου, Δρ. Πολεοδομίας και συγγραφέας.   

Επιλέγουν και διαβάζουν αποσπάσματα από το έργο, οι ομιλητές και ο συγγραφέας. Καλοκαίρι, κάπου στο Αιγαίο. Νησί «άγονης γραμμής». Στο βαθύ μπλε, οι ανατροπές της ζωής. Βήματα που φαινομενικά μας βγάζουν από τον δρόμο, αλλά μας οδηγούν στην Αυτογνωσία. Η ελληνική ιστορία διάχυτη: Από το φως του Απόλλωνα, στη Μικρασία, στο σήμερα και το αύριο, με ξεναγό ένα βιολί που ανασύρει μνήμες. Η όμορφη Ελευθερία, εικαστικός που ξέφυγε από τη βουή των πόλεων και ανασαίνει την αύρα των κυμάτων. Μαθαίνει τα μυστικά της φύσης, χτίζει βιώματα, κάνει έργο τέχνης τη ζωή.

Ο Φάνης, τεχνοκράτης που βλέπει μόνο το χρώμα του χρήματος. Ζει με στατιστικές, αριθμούς, επενδυτικά πρότζεκτ. Οι δρόμοι αντίθετοι. Η λογική και το συναίσθημα. Η αναζήτηση της πραγματικής ζωής. Της αληθινής ενηλικίωσης. Πώς ανταμώνουν οι ψυχές; Τι μορφή έχει ο έρωτας στο απόγειό του; Πού κρύβεται το νόημα της ύπαρξης; Ποια είναι τα όρια αντοχής των ανθρώπων; Και η Μοίρα; Αλλάζει; Η απάντηση κρυμμένη στα κύματα και τις εικόνες ενός ταξιδιού στον χωροχρόνο, με εμπειρίες και ανατροπές. Η ευλογία της «Αγίας Θάλασσας», το εισιτήριο. Θα ταξιδέψεις;

Ο Παναγιώτης Νάννος γεννήθηκε στο Μορφοβούνι Καρδίτσας το 1962. Σπούδασε Πολιτικές Επιστήμες - Διοίκηση & Οικονομία της Υγείας, όπου έκανε μεταπτυχιακές σπουδές. Αρθρογράφος, ερευνητής Τοπικής Ιστορίας και Λαογραφίας, τα κείμενά του δημοσιεύονται στον ημερήσιο Τύπο της Θεσσαλίας. Το "Σκιές οδοιπόρων" είναι το πρώτο λογοτεχνικό του βιβλίο, για το οποίο έλαβε το Βραβείο Μυθιστορήματος στον Α΄ Πανελλήνιο Διαγωνισμό του Ιδρύματος "Βασιλική και Όλγα Σταυροπούλου" (2009). Έχει λάβει επίσης το Α΄ Βραβείο Διηγήματος (Σικελιανά 2006), διάκριση στην ποίηση κ.α.                                                   

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture