Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΣΙΝΕΜΑ

/

Διθυραμβικές κριτικές απέσπασε η νέα ταινία «Emancipation» που είναι ένα ιστορικό δράμα εποχής

Διθυραμβικές κριτικές απέσπασε η νέα ται...

Η ταινία σε σκηνοθεσία Antoine Fuqua, προγραμματίζεται να βγει στις αίθουσες στις 2/12 και στις 9/12 να ξεκινήσει να παίζεται στην πλατφόρμα Apple TV+

Η αληθινή ιστορία της ταινίας «Emancipation» που είναι ένα ιστορικό περιπετειώδες θρίλερ με πρωταγωνιστή τον 54χρονο Αμερικανό ηθοποιό Γουίλ Σμιθ (Will Smith) πήρε διθυραμβικές κριτικές μετά από ειδική προβολή σε εκδήλωση της Apple με την NAACP που έγινε στην Ουάσινγκτον. Ο Σμιθ που ήταν το πρόσωπο της χρονιάς όταν έδωσε μία σφαλιάρα στο πρόσωπο του Κρις Ροκ στη σκηνή των Όσκαρ, κίνηση που σχολιάστηκε αρνητικά και επισκίασε τη νίκη του στην κατηγορία του α’ ανδρικού για την «Μέθοδο των Γουίλιαμς», υποδύεται στο νέο αυτό φιλμ ένα δραπέτη σκλάβο που διασχίζει τους βάλτους της Λουιζιάνα σε ένα δύσκολο ταξίδι για να επανενωθεί με την οικογένειά του.

Ο διευθύνων σύμβουλος και πρόεδρος της NAACP Ντέρικ Τζόνσον, τη χαρακτήρισε ως μία «δυναμική ιστορία αγάπης και θριάμβου».

Ωστόσο σύμφωνα με το δημοσίευμα του ΕW η τύχη της ταινίας, όπως και πολλών άλλων σχεδίων του Γουίλ Σμιθ είναι στον αέρα μετά το περιβόητο χαστούκι στον Κρις Ροκ την βραδιά των Όσκαρ. Το «Emancipation» υπογράφει σκηνοθετικά ο Antoine Fuqua, δημιουργός του αστυνομικού θρίλερ «Training Day». Ο προγραμματισμός αν δεν αλλάξει κάτι στην πορεία, είναι η ταινία να βγει στις αίθουσες στις 2/12 και στις 9/12 να ξεκινήσει να παίζεται στην πλατφόρμα Apple TV+.

Με στοιχεία & από το ΑΠΕ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture