Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Ο Γουίλ Σμιθ ζητά δημόσια «συγγνώμη» για το χαστούκι στον Κρις Ροκ

Ο Γουίλ Σμιθ ζητά δημόσια «συγγνώμη» για...

Δείτε το βίντεο που δημοσίευσε

Ο Γουίλ Σμιθ, φανερά μετανιωμένος για το χαστούκι του στον στον Κρις Ροκ στα Όσκαρ, αποκάλυψε ότι ο πρώην φίλος του δεν τον έχει συγχωρήσει που τον χαστούκισε επί σκηνής.

Με βίντεο που δημοσίευσε ο ίδιος ο Γουίλ Σμίθ στα social media, ζήτησε συγγνώμη και μίλησε για την δουλειά που έκανε με τον εαυτό του για να διαχειριστεί το συμβάν στα Όσκαρ.

Ο ηθοποιός είπε ότι χρειάστηκε τους τελευταίους τρεις μήνες να «δουλέψει» με τον εαυτό του και τώρα συνειδητοποίησε πόσους ανθρώπους πλήγωσε, όταν χτύπησε τον Κρις Ροκ.

«Κρις, σου ζητώ συγγνώμη! Η συμπεριφορά μου ήταν απαράδεκτη. Είμαι εδώ όποτε νιώσεις έτοιμος να μιλήσουμε», είπε απευθυνόμενος στον Κρις Ροκ.

Ζήτησε επίσης συγγνώμη από τη μητέρα του Κρις Ροκ και ολόκληρη την οικογένειά του. «Απλώς δεν συνειδητοποίησα πόσοι άνθρωποι τραυματίστηκαν εκείνη τη στιγμή, οπότε θέλω να ζητήσω συγγνώμη από τη μητέρα του Κρις. Θέλω να απολογηθώ».

Υπενθυμίζεται ότι λίγη ώρα μετά το επεισόδιο, ο Γουίλ Σμιθ εμφανίστηκε με δάκρυα στα μάτια κατά την παραλαβή του Όσκαρ Α΄ ανδρικού ρόλου για την ερμηνεία του στην ταινία «Η Μέθοδος των Γουίλιαμς», στην οποία υποδύεται τον πατέρα των Σερένα και Βίνους Γουίλιαμς, δύο εκ των μεγαλύτερων αστεριών στο παγκόσμιο τένις.

Εξηγώντας γιατί δεν ζήτησε συγγνώμη από τον Κρις Ροκ στην ομιλία του κατά την παραλαβή του βραβείου του, ο Γουίλ Σμιθ είπε: «Ήμουν θολωμένος εκείνη τη στιγμή».

Το «αστείο» του Κρις Ροκ
Το «αστείο» του Κρις Ροκ για την Τζέιντα Πίνκετ Σμιθ, παρέπεμπε στην ταινία του 1997 «G.I. Jane» όπου η ηθοποιός Ντέμι Μουρ είχε εμφανιστεί με ξυρισμένο κεφάλι. Όπως διέρρευσε μετά το χαστούκι που δέχθηκε, ο Κρις Ροκ δεν γνώριζε για το πρόβλημα υγείας (αλωπεκία) που αντιμετώπιζε η σύζυγος του Γουίλ Σμιθ.

Ο Γουίλ Σμιθ ανέφερε πως η σύζυγός του, η οποία ενοχλήθηκε από τα λόγια του παρουσιαστή, δεν του ζήτησε να αντιδράσει εκείνη τη στιγμή. Είπε επίσης «με πληγώνει ψυχολογικά και συναισθηματικά το να ξέρω πως διέψευσα την εικόνα και την εντύπωση που έχει ο κόσμος για εμένα». 

ΠΗΓΗ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight