Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Η διάσωση τραυματισμένης γυναίκας και του μωρού της που είχαν πέσει σε βράχια

Η διάσωση τραυματισμένης γυναίκας και το...

Πως έγινε

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία περίπου στις 14:45’ το μεσημέρι της Δευτέρας η επιχείρηση διάσωσης τεσσάρων ατόμων, μεταξύ των οποίων και ενός μωρού , από απόκρημνα βράχια στην περιοχή Θύμι Καρύστου.

Τελικά οι διασώστες της 1ης ΕΜΑΚ που ενήργησαν με σούπερ πούμα, απεγκλώβισαν πέντε άτομα. Στο σημείο εντόπισαν δύο άνδρες και μία τραυματισμένη γυναίκα με το μωρό παιδί της. Η γυναίκα είχε τραυματιστεί μετά από πτώση στα βράχια, και χρειάστηκε να μεταφερθεί με φορείο σε ασφαλές σημείο προκειμένου να παραληφθεί από το ελικόπτερο, αλλά και η μεταφορά των υπολοίπων σε σκάφος του Λιμενικού.

Συγχρόνως οι πυροσβέστες εντόπισαν και πέμπτο άτομο, μια ηλικιωμένη γυναίκα, σε άλλο δύσβατο σημείο και διευκόλυναν κι εκείνη να επιβιβαστεί στο διασωστικό σκάφος.

Ακόμη δεν έχει διευκρινιστεί πως οι άτυχοι μετανάστες βρέθηκαν στη νότια Εύβοια, όλα δείχνουν όμως ότι το σκάφος που τους μετέφερε έμεινε πλησίον της περιοχής του Κάβο Ντόρο. Πιθανόν επειδή δεν πρόκειται για πρόσφυγες, επιχείρησαν να κρυφτούν σε βραχώδεις και απότομες πλαγιές και έμπλεξαν σε νέες περιπέτειες για τη ζωή τους.

lamiareport.gr

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις