Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Νάσος Νασόπουλος Αιγιάλεια Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Γιώργος Λάνθιμος Ρούλα Πισπιρίγκου Ομόφυλα Ζευγάρια
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Λαμία: «Με κυνηγάνε να με σκοτώσουν. Έχουν και μαχαίρι»

Λαμία: «Με κυνηγάνε να με σκοτώσουν. Έχο...

Επεισόδιο με πρωταγωνιστές ρομά

Τον κυνήγησαν και τον ξυλοφόρτωσαν στο κέντρο της πόλης - Δεν πίστευαν στα μάτια τους περαστικοί και επαγγελματίες που βρέθηκαν μπροστά στον ξυλοδαρμό.

Το επεισόδιο έγινε το απόγευμα της Παρασκευής, με πρωταγωνιστές ρομά, αναστατώνοντας το κέντρο της πόλης, αφού έγινε στην οδό Χατζοπούλου, λίγα μέτρα από την πλατεία Πάρκου.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του LamiaReport ένας 28χρονος μπήκε αναστατωμένος μέσα σε ένα κατάστημα και είπε: «Με κυνηγάνε να με σκοτώσουν. Φωνάξτε την αστυνομία. Έχουν και μαχαίρι».

Πριν προλάβουν να συνέλθουν από το σοκ οι άνθρωποι του καταστήματος, μπουκάρουν μέσα μια γυναίκα ρομά μαζί με το σύντροφό της και ακόμη δυο νεαρούς.

Η γυναίκα ούρλιαζε και φώναζε εναντίον του νεαρού που είχε ζητήσει βοήθεια. «Αν απειλήσεις ξανά τα δικά μου παιδιά θα σε σκοτώσω...».

Στη συνέχεια η οικογένεια που κυνηγούσε τον 28χρονο τον αρπάζει και τον "σέρνει" κυριολεκτικά στο πεζοδρομιο έξω από το κατάστημα, όπου αρχίζουν να τον χτυπούν με μπουνιές και κλωτσιές και να τον ρίχνουν πάνω στη τζαμαρία, που ευτυχώς δεν έσπασε, γιατί θα είχε σφαχτεί.

Σε λίγα λεπτά φτάνουν αστυνομικοί της ΔΙ.ΑΣ. που ενημερώθηκαν για το επεισόδιο και οι δράστες εξαφανίζονται αφήνοντας αιμόφυρτο στο πεζοδρόμιο τον 28χρονο, που είχε φάει αρκετό ξύλο, μπροστά στα έντρομα μάτια των σοκαρισμένων περαστικών.

Οι πληροφορίες λένε ότι ο 28χρονος που ξυλοκοπήθηκε πήγε στο Αστυνομικό Τμήμα και υπέβαλε μήνυση εναντίον της 38χρονος και του συντρόφου της, οι οποίοι είναι γνωστοί στις Αρχές και αναζητούνται.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις