Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Θρήνος στην Αμαλιάδα: Γονείς τριών παιδιών το ζευγάρι που έσβησε στο τροχαίο στα Τσουκαλέικα

Θρήνος στην Αμαλιάδα: Γονείς τριών παιδι...

Το ζευγάρι διατηρούσε την καφετέρια Fuente κοντά στο δημαρχείο της πόλης

Θρήνος στην Αμαλιάδα για το ζευγάρι που έχασε τη ζωή του στο τροχαίο που σημειώθηκε χθες στην Πατρών - Πύργου, στο ύψος των Τσουκαλεΐκων. Το ζευγάρι διατηρούσε την καφετέρια Fuente κοντά στο δημαρχείο της πόλης και το πρωί της Τρίτης μετέβαινε προς την Πάτρα, όταν το αυτοκίνητο τους συγκρούστηκε μετωπικά με την νταλίκα που κινούνταν προς Πύργο.

Η 43χρονη Ελένη Τσάκουλη και ο 54χρονος σύζυγος της Θεόφιλος Καρλέτσης, από την Αμαλιάδα έχασαν τη ζωή τους όταν το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 54χρονος και επέβαινε η 43χρονη, συγκρούστηκε μετωπικά με νταλίκα που μετέφερε σταφίδα. Ακόμα πιο τραγικό το γεγονός ότι ο οδηγός της νταλίκας, είναι και αυτός από την Αμαλιάδα.

Η γυναίκα και ο άνδρας μεταφέρθηκαν άμεσα στο ΓΝ Πατρών “Άγιος Ανδρέας” όπου κατέληξαν λίγο αργότερα, ενώ στο ίδιο νοσοκομείο μεταφέρθηκε και νοσηλεύεται τραυματισμένος και ο οδηγός της νταλίκας.

Η κυκλοφορία στο σημείο διεκόπη για αρκετή ώρα καθώς η νταλίκα είχε ντελαπάρει μετά τη σύγκρουση και είχε κλείσει κάθετα όλο το πλάτος του οδοστρώματος.

Το ζευγάρι είχε αποκτήσει τρία παιδιά και έδιναν στο χώρο της εστίασης τη δική τους μάχη για την επιβίωση με αξιοπρέπεια, έχοντας κερδίσει τον σεβασμό των συμπολιτών τους.

Η είδηση του θανάτου τους βύθισε στο πένθος την Αμαλιάδα, σε ένα τροχαίο δυστύχημα που πραγματικά σημάδεψε την πόλη.

πηγή ilialive.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις