Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

«Το επίδομα της κοροϊδίας»- «Γκρίνια» στην Πάτρα για τα «ψιλά» του power pass

«Το επίδομα της κοροϊδίας»- «Γκρίνια» στ...
Τσίχλα Κωνσταντίνα
[email protected] , Facebook Page

«Το επίδομα της κοροϊδίας»- «Γκρίνια» στην Πάτρα για τα «ψιλά» του power pass

Απογοήτευση και… γκρίνια έφερε για πολλούς- πάρα πολλούς- Πατρινούς η πίστωση του βοηθήματος για το ρεύμα στους λογαριασμούς τους που έγινε χθες. Οι περισσότεροι είδαν χαμηλά ποσά, από 1 και 2 ευρώ και «δεν πίστευαν στα μάτια τους» καθώς περίμεναν κάτι παραπάνω.

Όπως εξηγεί μιλώντας στο thebest. gr o λογιστής- φοροτεχνικός και γενικός γραμματέας του συλλόγου λογιστών, Δημήτρης Μπόκαρης, «το ποσό που δόθηκε τώρα αντιστοιχεί στο μήνα Ιούνιο και είναι περίπου το 1/5 περίπου από τα χρήματα που οι δικαιούχοι είχαν πάρει το καλοκαίρι και αφορούσε ένα εξάμηνο περίπου.

Εάν το ποσό που προκύψει από την εκκαθάριση είναι κάτω από 18 ευρώ, το ποσό δεν μπαίνει στο λογαριασμό του δικαιούχου ενώ μέχρι την Παρασκευή θα γίνει και δεύτερη εκκαθάριση για όσους δεν έχει γίνει μέχρι τώρα.

Είναι γεγονός ότι δικαιούχοι γκρινιάζουν γιατί δεν είχαν διαβάσει τη διαταγή και δεν είχαν καταλάβει περί τίνος πρόκειται. Όλοι περίμεναν ότι θα πάρουν κάποια χρήματα, αρκετά χρήματα μάλιστα. Τα περισσότερα όμως δόθηκαν το καλοκαίρι. Όλοι πήραν μικρά ποσά, και λένε πως πρόκειται για κοροϊδία γιατί από την αρχή δεν είχε γίνει σωστή ενημέρωση».

«Γλέντι» με τα ποσά γίνεται και στα social media των Πατρινών.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις