Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Οι τουρίστες από τη Γαλλία επιλέγουν την Κεντρική Μακεδονία!

Οι τουρίστες από τη Γαλλία επιλέγουν την...

Σύμφωνα με την Περιφέρεια

Αυξάνεται συνεχώς το ενδιαφέρον των Γάλλων τουριστών για την Κεντρική Μακεδονίας, σύμφωνα με την Περιφέρεια.

Αυτή η αύξηση του τουρισμού εκ Γαλλίας πλευράς εντός της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, έρχεται μετά και την έναρξη δύο απευθείας πτήσεων από το Παρίσι προς τη Θεσσαλονίκη.

Ποιους τουρίστες προσελκύει η Κεντρική Μακεδονία
Οι συγκεκριμένοι επισκέπτες είναι κυρίως άνθρωποι τρίτης ηλικίας και οικογένειες με μικρά παιδιά που αναζητούν μεγάλα πακέτα διακοπών και επισκέπτονται έναν προορισμό, είτε για αναψυχή και ξεκούραση, είτε γιατί ενδιαφέρονται για δραστηριότητες στη φύση, επίσκεψη σε πολιτιστικά μνημεία και αυθεντικές βιωματικές εμπειρίες, στοιχεία που συγκεντρώνει η Κεντρική Μακεδονία.

Τα παραπάνω ανακοινώθηκαν από την Περιφέρεια, με αφορμή τη συμμετοχή της στη διεθνή έκθεση τουρισμού IFTM Τop Resa, τη μεγαλύτερη έκθεση τουρισμού της Γαλλίας που φέτος διοργανώθηκε από τις 20 μέχρι τις 22 Σεπτεμβρίου στο Παρίσι.

Στο περίπτερο της Περιφέρειας συμμετείχε ο Τουριστικός Οργανισμός Θεσσαλονίκης, με τον οποίο προγραμματίστηκαν κοινές συναντήσεις με μεγάλα τουριστικά γραφεία, καθώς και ο Δήμος Θεσσαλονίκης, που προώθησε πακέτα βιωματικού τουρισμού slow tourism.

Σε δηλώσεις του ο Αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού Αλέξανδρος Θάνος επισήμανε ότι η γαλλική τουριστική αγορά είναι για την Περιφέρεια μία από τις πιο σημαντικές αγορές και γνωστοποίησε ότι φέτος η τουριστική κίνηση από την Γαλλία αυξήθηκε κατά περίπου 30%.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις