Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Στρώνουμε χαλί στον καιρό- Γέμισαν με... ταπετάκια τα φρεάτια στη Ρήγα Φεραίου μεσούσης της Bogdan

Πάτρα: Στρώνουμε χαλί στον καιρό- Γέμισα...
Μακρυγένη Ελευθερία
[email protected]

Δείτε φωτογραφίες

Για το πέρασμα της κακοκαιρίας Bogdan έχει ενημερωθεί και η Πάτρα και μάλιστα με μήνυμα από το 112 και ανεξάρτητα από το πότε, πού και πόσο έντονα θα "χτυπήσει" τελικά η κακοκαιρία, σίγουρα δεν χρειάζεται να της στρώσουμε χαλί, ούτε καν ...ταπετάκια.

Γιατί κάτι τέτοιο μπορεί να έχει δυσάρεστες συνέπειες. Σε πολλές περιπτώσεις τα πλημμυρικά φαινόμενα δεν οφείλονται μόνο στην ένταση των καιρικών φαινομένων αλλά και σε ανθρώπινους παράγοντες. Ένας εξ αυτών είναι και η απόφραξη των φρεατίων είτε επειδή έχουν μείνει ακαθάριστα, είτε επειδή τα έχουμε.. βουλώσει.

Το thebest.gr έκανε σήμερα αυτοψία στο κέντρο και εντόπισε στη Ρήγα Φερραίου, ταπετάκια (ούτε ένα, ούτε δύο) πάνω στα φρεάτια. Και όλα αυτά, σε  μια μέρα που ο καιρός είναι πολύ πιθανό να δείξει το άσχημο πρόσωπό του με ένταση,  σύμφωνα με τις προγνώσεις και τις προειδοποιήσεις.

Προφανώς τα ταπετάκια  τοποθετούνται στα φρεάτια από καταστήματα για να αποφύγουν τις δυσάρεστες μυρωδιές που αναδύονται αλλά και για το ενδεχόμενο να δεχτούν ανεπιθύμητους επισκέπτες, όπως είναι οι κατσαρίδες.

Ωστόσο αυτή η λύση δεν είναι... παντός καιρού και σίγουρα το φαινόμενο δεν περιορίζεται μόνο στη συγκεκριμένη οδό, καθώς ως πρακτική συναντάται και σε άλλα (πολλά) σημεία της Πάτρας.

Δείτε φωτογραφίες του Δημήτρη Χριστοδουλόπουλου

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις