Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΣΙΝΕΜΑ

/

Με το δραματικό φιλμ «Nostalgia» του Μάριο Μαρτόνε & σκηνικό τη Νάπολη πάει στα Όσκαρ η Ιταλία

Με το δραματικό φιλμ «Nostalgia» του Μάρ...

Στην ταινία που έχει λάβει πολύ καλές κριτικές πρωταγωνιστεί ο γνωστός Ιταλός ηθοποιός Πιερφραντσέσκο Φαβίνο – Pierfrancesco Favino

Η γειτονική Ιταλία επέλεξε το δράμα «Nostalgia» του Μάριο Μαρτόνε με σκηνικό τη Νάπολη για τη συμμετοχή της στην κούρσα των ερχόμενων βραβείων Όσκαρ και πιο συγκεκριμένα για την κατηγορία του Όσκαρ Καλύτερης Διεθνούς Ταινίας. Το δραματικό φιλμ, το οποίο διαγωνίστηκε στο φετινό Διεθνές Φεστιβάλ των Καννών έχει εγκωμιαστεί από τον κριτικό του Variety, Γκάι Λοτζ ως η «πιο ικανοποιητική ταινία των τελευταίων ετών» του παραγωγικού Ιταλού δημιουργού.

Στην ταινία πρωταγωνιστεί ο γνωστός Ιταλός ηθοποιός Πιερφραντσέσκο Φαβίνο – Pierfrancesco Favino ως ο μεσήλικας Φελίτσε Λάσκο, ο οποίος επιστρέφει στην πολυσύχναστη πόλη -λιμάνι αφού έζησε στην Αίγυπτο για 40 χρόνια. Μόλις επιστρέφει, παγιδεύεται σε αναμνήσεις μιας μακρινής ζωής στη γενέτειρά του, καθώς τα χρόνια της νεότητας που πέρασε στο έγκλημα τον κατατρώνε.

Ο Φραντσέσκο Ντι Λέβα, ο οποίος είχε πρωταγωνιστικό ρόλο στην ταινία «The Mayor of Rione Sanità» του Μάριο Μαρτόνε συμμετέχει και σε αυτό το νέο δραματικό φιλμ υποδυόμενος έναν ιερέα που προσπαθεί να βοηθήσει τον πρωταγωνιστή να περιηγηθεί στη Νάπολη του σήμερα.

Με στοιχεία & από το ΑΠΕ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture