Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Maestro: Πρεμιέρα για τη νέα σειρά του Παπακαλιάτη στις 13 Οκτωβρίου

Maestro: Πρεμιέρα για τη νέα σειρά του Π...

Δείτε το βίντεο

Η ημερομηνία της πολυπ'οθητης πρεμιέρας του «Maestro» έγινε επιτέλους γνωστή. Η σειρά του Χριστόφορου Παπακαλιάτη θα προβληθεί για πρώτη φορά στις 13 Οκτωβρίου.

«Θέλω να σας ευχαριστήσω πάρα πολύ όλους, έχει αρχίσει και γίνεται πραγματικότητα όλο αυτό. Ήθελα να δείτε ένα δείγμα από αυτό που εδώ και δυο χρόνια εγώ έχω στο μυαλό μου, αυτή τη σειρά, το «Maestro». Θέλω να ευχαριστήσω το κανάλι που μου έδωσε την ελευθερία να πω αυτή την ιστορία με τον τρόπο που εγώ θέλω και ξέρω. Να ευχαριστήσω την παραγωγή που σε δύσκολες στιγμές, γιατί αν δείτε, κάποια πράγματα δεν θα μπορούσαν να γίνουν….

Αυτή η δουλειά τολμώ να πω -ενώ όλα είναι «παιδιά μου»- πως είναι η αγαπημένη μου και η καλύτερή μου δουλειά. Αυτό γιατί στην ιστορία που έγραψα πρωταγωνιστές, οι οποίοι έδωσαν άλλη διάσταση στους ήρωες. Δεν ήξερα κατά πόσο οι ήρωες πάνω στους οποίους έγραφα, θα μπορούσαν να σταθούν τόσο έντονα και να δώσουν τη διάσταση που ήθελα. Για αυτό και οι ηθοποιοί που ήρθαν το πήγαν πολύ πιο πάνω από αυτό που πίστευα», είπε και καλωσόρισε στη σκηνή όλους τους πρωταγωνιστές της σειράς.

Όπως είπε τη σειρά άρχισε να τη γράφει κατά την περίοδο του lockdown. Είχε στο μυαλό του την Μαρία Καβογιάννη και τον Φάνη Μουρατίδη. Γι' αυτό και οι ήρωές τους έχουν τα ονόματά τους. Την Χαρούλα Αλεξίου τη σκέφτηκε όταν τέλειωσε το δεύτερο επεισόδιο και χαλάρωνε ακούγοντας το τραγούδι «Προσευχή». Της έστειλε το επεισόδιο και δεν το πίστευε ότι θα έλεγε «ναι». Η Χαρούλα Αλεξίου είπε ότι η ίδια δεν πίστευε πως ο Χριστόφορος ακούει τέτοια τραγούδια.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight