Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Θ. Κανελλόπουλος: Αδιαφορία και Αναισθησία και όχι γραφειοκρατία για την τοποθέτηση του ανελκυστήρα στο 2ο Γυμνάσιο Πατρών

Θ. Κανελλόπουλος: Αδιαφορία και Αναισθησ...

Ανακοίνωση του μέλους του Δ.Σ. του ΚΟΔΗΠ

Στην ανακοίνωση του μέλους του Δ.Σ. του ΚΟΔΗΠ, Πολύτεκνου και συνδικαλιστή της ΔΑΚΕ ΕΔΟΠ-ΔΕΗ Θεόδωρου Κανελλόπουλου αναφέρεται:

"Αποτελεί πρόκληση η ανακοίνωση της Δημοτικής Αρχής Πελετίδη, σχετικά με την εγκατάσταση του ανελκυστήρα στο 2ο Γυμνάσιο Πατρών, για την εξυπηρέτηση του μαθητή με Ειδικές Δεξιότητες.

Αντί λοιπόν να είχε ζητήσει ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Παιδείας ένα μεγάλο συγνώμη από την μητέρα που ανέδειξε το ζήτημα και παράλληλα να παραδεχτεί ότι πιθανόν του διέφυγε να δώσει λύση από αρχές του έτους, λόγω φόρτου εργασίας, προσπαθεί με ψέματα να δικαιολογηθεί.      

Συγκεκριμένα, επικαλούνταν δημόσια την Υπηρεσία Νεότερων Μνημείων και Τεχνικών Έργων αλλά και γραφειοκρατικά προβλήματα.

Μετά την αποκάλυψη των εγγράφων όπου η Δημοτική Αρχή δεν είχε καταθέσει κανένα αίτημα, αλλά και ότι το 2ο Γυμνάσιο δεν είναι χαρακτηρισμένο ως νεώτερο μνημείο, ενταγμένο στα μητρώα της αρμόδιας υπηρεσίας, συνεχίζουν να ψεύδονται.

Σε ανακοίνωση που εξεδόθη την Κυριακή 25/9/2022 από τον Δήμο Πατρέων, επικαλούνται τα εξής ψέματα:

1.       Το έγγραφο με αρ. πρωτ. 435800 της Υπηρεσίας Νεωτέρων Μνημείων ότι το 2ο Γυμνάσιο προστατεύεται από την εν λόγω υπηρεσία. Όμως στο έγγραφο κάνει σαφή αναφορά για το κτίριο πλησίον του 2ου Γυμνασίου, ιδιοκτησίας Μπουρδόπουλου – Παπασπυρόπουλου.

2.       Επικαλείται η Δημοτική Αρχή ότι σύμφωνα με την σύμβαση (άρθρο 2-Γ) αναφέρονται οι απαιτούμενες αδειοδοτήσεις, μελέτες και πιστοποιήσεις στις οποίες εμπλέκονται και άλλοι οργανισμοί. Δυστυχώς για τους «ψεύτες» της Μαιζώνος οι υπηρεσίες όλες είναι του Δήμου Πατρέων.

Κύριοι της Δημοτικής Αρχής,

Ø  Η εκπόνηση των μελετών (Στατικής, Αρχιτεκτονικής, και Η/Μ), έγινε εκτός του Δήμου Πατρέων και των υπηρεσιών του;

Ø  Η έκδοση οικοδομικής άδειας Μικρής κλίμακας δεν έγινε από την πολεοδομία του Δήμου Πατρέων;

Άρα η ευθύνη για την άμεση ή όχι ικανοποίηση του αιτήματος του Δ/ντη του 2ου Γυμνασίου, για την εγκατάσταση του ανελκυστήρα από το Ιανουάριο του 2022, βαρύνει τον Αρμόδιο Αντιδήμαρχο και την Δημοτική Αρχή Πελετίδη.

Που αδιαφόρησε για τις ανάγκες του μικρού μαθητή με τις Ειδικές Δεξιότητες.

Αδιαφορία είναι κύριοι της Μαιζώνος και όχι γραφειοκρατία.

Και είναι λυπηρό για άλλη μια φορά, η αναισθησία που διακρίνει τον Δήμαρχο Πελετίδη σε τέτοια κοινωνικά ζητήματα.

Μετά την πολύτεκνη μονογονεϊκή οικογένεια στου ψάχου, με τα γνωστά δημοσιεύματα για την απώλεια της κατοικίας της από την Τράπεζα και την αδιαφορία του Δήμου Πατρέων, άλλη μια οικογένεια βίωσε την αναλγησία".     

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις