Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Τον προστάτη του Νεομάρτυρα Άγιο Νικόλαο Καρπενησιώτη τίμησε ο Εμπορικός Σύλλογος Πατρών

Τον προστάτη του Νεομάρτυρα Άγιο Νικόλαο...

Στη Θεία λειτουργία στον Μητροπολιτικό ιερό ναό της Ευαγγελίστριας το πρωί της Παρασκευής χοροστάτησε ο σεβασμιότατος Μητροπολίτης Πατρών κ.κ. Χρυσόστομος

Με λαμπρότητα και κατάνυξη τελέστηκε το πρωί της Παρασκευής 23 Σεπτεμβρίου 2022 στον Μητροπολιτικό  Ιερό Ναό Ευαγγελιστρίας Πατρών Αρχιερατική θεία λειτουργία υπό του Σεβασμιότατου Μητροπολίτου Πατρών κ.κ. Χρυσοστόμου τιμώντας τη μνήμη του προστάτη Αγίου του Εμπορικού Συλλόγου, Νεομάρτυρα Νικολάου Καρπενησιώτη.

Ο Σύλλογος δώρισε στον Ναό εικόνα του Νεομάρτυρα Αγίου Νικολάου Καρπενησιώτη.

Στην ομιλία του ο σεβασμιότατος Μητροπολίτης κ.κ. Χρυσόστομος αναφέρθηκε στην ζωή και τον μαρτυρικό θάνατο του εφήβου Αγίου και εξήρε την συμβολή του Συλλόγου στην ανάπτυξη της πόλης της Πάτρας και τους αγώνες που έδωσε για την διατήρηση της Κυριακάτικης Αργίας.

Στην Θεία λειτουργία παρέστησαν ο Πρόεδρος του Εμπορικού και Εισαγωγικού Συλλόγου Πατρών Κώστας Ζαφειρόπουλος, ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας κ. Βαγενάς, μέλη της διοίκησης του Συλλόγου και συνάδελφοι καθώς και ο Αντιπεριφερειάρχης Αχαΐας Χαράλαμπος Μπονάνος, ο Περιφερειακός Σύμβουλος κ. Δριβήλας, ο Πρόεδρος του ΤΕΕ κος Αϊβαλής και οι πρώην πρόεδροι του Συλλόγου κ.κ. Ρώρος και Στριφτούλιας.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις