Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Στην Πάτρα την Παρασκευή 23/9 το βράδυ ο Πάνος Βλάχος ως τραγουδιστής

Στην Πάτρα την Παρασκευή 23/9 το βράδυ ο...

Θα εμφανιστεί live στο bar Frida στη Γεροκωστοπούλου μετά τις 20.30 έχοντας μαζί του τον Βάιο Πράπα (κιθάρα, φωνή) και τον Κώστα Παρίση (μπάσο, κιθάρα, φωνή)

Στην Πάτρα θα βρεθεί την Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου 2022 το βράδυ, ο γοητευτικός και ταλαντούχος ηθοποιός Πάνος Βλάχος αυτή τη φορά με την ιδιότητα του τραγουδοποιού και ερμηνευτή.

Ο Πάνος Βλάχος μετά την απόλυτη επιτυχία της θεατρικής παράστασης «Ο τυχαίος θάνατος ενός αναρχικού», με συνεχόμενα sold out σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, επέλεξε να παρουσιάσει το καλοκαίρι μια μουσική παράσταση! Παίζοντας κιθάρα και τραγουδώντας & έχοντας μαζί του τον Βάιο Πράπα (κιθάρα, φωνή) και τον Κώστα Παρίση (μπάσο, κιθάρα, φωνή) ο Πάνος Βλάχος θα εμφανιστεί live στο bar Frida στην οδό Γεροκωστοπούλου 59. Οι πόρτες ανοίγουν στις 20.30.

Με τρεις (3) προσωπικούς δίσκους στο ενεργητικό του και συνεργασίες με σημαντικούς τραγουδιστές όπως ο Μίλτος Πασχαλίδης, ο Γιώργος Μαργαρίτης, ο Χρήστος Θηβαίος, η Ελένη Δήμου κ.α., ο Πάνος Βλάχος δεν σταματά να μας εκπλήσσει.

Μαζί με τους συνεργάτες του, έχει ετοιμάσει ένα πρόγραμμα με τραγούδια από την προσωπική του δισκογραφία, αγαπημένα ελληνικά τραγούδια αλλά και κάποιες ιδιαίτερες επιλογές από το ξένο ρεπερτόριο.

Η παράστασή του όμως δεν έχει μόνο τραγούδια αλλά & κείμενα εμπνευσμένα από τον ίδιο που ενώνουν τα κομμάτια και μας προσφέρουν χαρά, αισιοδοξία και γέλιο!

Τα εισιτήρια στην προπώληση κοστίζουν: 11€ και στο ταμείο: 13 ευρώ.

Σημειωτέον πως τη νέα τηλεοπτική περίοδο, ο Πάνος Βλάχος υποδύεται έναν αστυνομικό στην καινούρια κωμική σειρά «Εκτός Υπηρεσίας» του ΑΝΤ1

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight