Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Καιρός: Και επίσημα τέλος το καλοκαίρι από αύριο

Καιρός: Και επίσημα τέλος το καλοκαίρι από αύριο

Αλλάζει το σκηνικό του καιρού την Τετάρτη

Συννεφιασμένος αναμένεται να είναι ο καιρός αύριο στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας, με βροχές και σποραδικές καταιγίδες, κυρίως από το μεσημέρι. Συγκεκριμένα, το meteo προβλέπει βροχοπτώσεις σε περιοχές της κεντρικής, ανατολικής και βόρειας Ελλάδας, στις Σποράδες και στην Εύβοια.

Η θερμοκρασία, που θα σημειώσει πτώση κυρίως στα ανατολικά, θα κυμανθεί στη Δυτική Μακεδονία από 3 έως 20 βαθμούς, στην υπόλοιπη Βόρεια Ελλάδα από 5 έως 24, στην Ήπειρο από 11 έως 27 βαθμούς, στη Θεσσαλία από 10 έως 26, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 13 έως 28 βαθμούς, στα νησιά του Ιονίου από 15 έως 26 και στα νησιά του Αιγαίου και την Κρήτη από 15 έως 28 βαθμούς Κελσίου.

Οι άνεμοι στο Κεντρικό και Βόρειο Αιγαίο θα πνέουν βορειοανατολικοί με εντάσεις 4-5 και βαθμιαία 6 Μποφόρ, ενώ στο υπόλοιπο Αιγαίο θα πνέουν βορειοδυτικοί άνεμοι με εντάσεις 5-6 Μποφόρ. Στο Ιόνιο θα επικρατήσουν βόρειοι βορειοδυτικοί άνεμοι με εντάσεις 3-4 Μποφόρ, αλλά προοδευτικά θα ενισχυθούν στα 5 Μποφόρ και ενδεχομένως τοπικά στα 6 Μποφόρ τοπικά.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις