Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ Αχαΐας: «Δίπλα στην κοινωνία μαζί με τους φορείς για ένα δικαιότερο Κράτος που θα υπηρετεί τις ανθρώπινες ανάγκες»

Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ Αχαΐας: «Δίπλα στην κ...

Επίσκεψη στο 2ο Φεστιβάλ Κοινωνικών Φορέων Δυτικής Ελλάδας

Σε ανακοίνωσή της η Νομαρχιακή Επιτροπή ΠΑΣΟΚ -ΚΙΝΑΛ Αχαϊας, ενημερώνει για την επίσκεψη μελών της στο 2ο Φεστιβάλ Κοινωνικών Φορέων Δυτικής Ελλάδας που έγινε στα Παλαιά Σφαγεία. Συγκεκριμένα, αναφέρει: 

"Χθες το πρωί, λίγο μετά τις 11:00 κλιμάκιο του ΠΑΣΟΚ - Κίνημα Αλλαγής επισκέφθηκε το 2ο Φεστιβάλ Κοινωνικών Φορέων Δυτικής Ελλάδας στις εγκαταστάσεις των Παλαιών Σφαγείων.

Το κλιμάκιο αποτελούμενο από τον Επικεφαλής της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΠΑΣΟΚ του ΠΑΣΟΚ κ. Μιχάλη Κατρίνη, τον Γραμματέα της Ν.Ε. Αχαΐας κ. Νίκο Μοίραλη, το μέλος της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής & της Ν.Ε. Αχαΐας κ. Γεράσιμο Φεσσιάν, τον π. Περιφερειάρχη κ. Απόστολο Κατσιφάρα και τον Περιφερειακό Σύμβουλο κ. Σπύρο Σκιαδαρέση είχε την ευκαιρία να ξεναγηθεί και να συνομιλήσει και να ανταλλάξει απόψεις με όλους τους φορείς.

Την ξενάγηση ανέλαβε ο Πρόεδρος της ΠΟΜΑμεΑ κ. Αντώνης Χαροκόπος και η Πρόεδρος του Σωματείου Διαβητικών «Γλυκιά Ζωή» κα. Βασιλική Γούλα.

Έχουμε ανάγκη από ένα Κοινωνικό Κράτος που θα υπηρετεί τις ανθρώπινες ανάγκες για να ευημερήσουν οι πολίτες και όχι οι αριθμοί. Αυτή άλλωστε ήταν -όπως εκφράστηκε- η κοινή ανησυχία των φορέων που συμμετείχαν στο 2ο Φεστιβάλ Φορέων Κοινωνικής Φροντίδας.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις