Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Φαίη Σκορδά: Εξώδικο για το «Πρωινό μας» λίγο πριν την πρεμιέρα

Φαίη Σκορδά: Εξώδικο για το «Πρωινό μας»...

Τι συνέβη;

Μπλεξίματα έχει η Φαίη Σκορδά και ο ΣΚΑΪ. Πριν καν η παρουσιάστρια κάνει πρεμιέρα με το «Πρωινό μας» έλαβε εξώδικο προκειμένου η εκπομπή να μην ασχοληθεί με ένα συγκεκριμένο θέμα.

Η αποκάλυψε έγινε το πρωί της Κυριακής (11/9) στο «Χαμογέλα και πάλι!» από τον Γρηγόρη Μελά.

Όπως ανέφερε ο γνωστός δημοσιογράφος, η Φαίη Σκορδά έλαβε εξώδικο από τον Πάνο Καλλίτση, προκειμένου η εκπομπή στην οποία φέτος θα συμμετάσχει και η πρώην σύζυγός του, Έλενα Χριστοπούλου, να μην ασχοληθεί με το θέμα της μεταξύ τους δικαστικής διαμάχης.

Η παρουσιάστρια, όπως είναι φυσικό, δεν πήρε πολύ καλά τη συγκεκριμένη εξέλιξη και φέρεται να σκοπεύει να απαντήσει στην κίνηση αυτή του κομμωτή στην πρεμιέρα της εκπομπής της, αύριο, Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου.

Μάλιστα, δεν αποκλείεται το εξώδικο να διαβαστεί on air.

Πώς θα «χτυπήσει» η εκπομπή τον Γιώργο Λιάγκα
Η Φαίη Σκορδά θα βγει στον αέρα του ΣΚΑΪ τη Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου και όλη η ομάδα είναι έτοιμη να δώσει τον καλύτερο της εαυτό.

Εκτός όμως από τον τίτλο («Πρωινό μας») το χτύπημα κάτω από τη μέση είναι η ώρα έναρξης της εκπομπής.

Συγκεκριμένα, θα ξεκινάει στις 9:40 για να προλαβαίνει τους ανταγωνιστές της. Μέχρι η εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα να ξεκινήσει και να πει τα θέματα της επικαιρότητας η ίδια θα έχει ήδη θέσει την δική της ατζέντα και θα έχει δώσει τα δικά της αποκλειστικά.

Επίσης, θα κάνει αντεπίθεση και στο κομμάτι της μαγειρικής. Μετά την συμμετοχή της Αργυρώ Μπαρμπαρίγου στην εκπομπή του ΑΝΤ1, η παρουσιάστρια έκλεισε μεγάλο όνομα του χώρου που έχει ξεχωρίσει και σε τηλεοπτική εκπομπή.

Ο λόγος για τον Δημήτρη Σκαρμούτσο, ο οποίος έγινε γνωστός στο τηλεοπτικό κοινό μέσα από την συμμετοχή του στο πρώτο MasterChef, ενώ είχε και δικές του εκπομπές στην τηλεόραση. Οι δυο τους άλλωστε έχουν φοβερή χημεία, κάτι που είχε φανεί όταν ο σεφ είχε πάει καλεσμένος για να μαγειρέψει στο «Πρωινό».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight