Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Το όχι του Τζώνη Καλημέρη στην ΕΡΤ και η επόμενη ημέρα

Το όχι του Τζώνη Καλημέρη στην ΕΡΤ και η...

Ανατροπή για το πρόσωπο που θα αναλάβει τη θέση του διευθύνοντος συμβούλου

Ηχηρή ανατροπή και ραγδαία αλλαγή δεδομένων στην ΕΡΤ για το πρόσωπο που θα αναλάβει τη θέση του διευθύνοντος συμβούλου. Ο Τζώνη δεν… πήρε το όπλο του για να αναλάβει τα ηνία της δημόσιας τηλεόρασης, όπως προαναγγέλλεται εδώ και δύο μήνες, αλλά αποφάσισε να πάρει… άλλο δρόμο.

Ο λόγος για τον Τζώνη Καλημέρη, ο οποίος από τα τέλη Ιουνίου -όποτε παραιτήθηκε ο Γιώργος Γαμπρίτσος- βρισκόταν εν αναμονή για προκήρυξη της θέσης του διευθύνοντος συμβούλου της ΕΡΤ, προκειμένου να αναλάβει επισήμως καθήκοντα. Το ζήτημα της τοποθέτησής του εθεωρείτο διαδικαστικό, καθώς κατά τα άλλα ο Τζ. Καλημέρης είχε συμφωνήσει να αναλάβει τη θέση.

Το καλοκαίρι, όμως, πέρασε και η προκήρυξη της θέσης από την πλευρά των πολιτικών ιθυνόντων δεν έγινε. Παράλληλα, το τηλεοπτικό στέλεχος με τη μακρά πορεία είχε και άλλες προτάσεις που του έκλειναν το μάτι. Η ανατροπή ήρθε πριν από λίγες ημέρες, όταν, σύμφωνα με πληροφορίες, ο Τζ. Καλημέρης ενημέρωσε τη διοίκηση της ΕΡΤ ότι δεν μπορεί να περιμένει άλλο, καθώς συμπληρώνονται ήδη δύο μήνες αναμονής χωρίς να έχει προχωρήσει κάποια διαδικασία, ενώ η σεζόν ξεκινά άμεσα.

 
Την περασμένη Πέμπτη και ενώ είχαν προηγηθεί εντατικές συζητήσεις με τον Νίκο Κοκλώνη, ο Τζ. Καλημερης συμφώνησε να ενταχθεί στη Barking Well Media, όπου -όπως ανακοινώθηκεαναλαμβάνει θέση συμβούλου Διοίκησης. Μετά το «ναυάγιο» με την τοποθέτηση Καλημέρη, η ΕΡΤ βρίσκεται μετέωρη και ξεκινά και πάλι από το μηδέν την αναζήτηση άλλου στελέχους. Προσωρινά θα συνεχίσει να εκτελεί χρέη διευθύνοντος συμβούλου ο πρόεδρος Κωνσταντίνος Ζούλας, κάτι όμως που δεν μπορεί να συνεχιστεί επί μακρόν. Στόχος είναι να βρεθεί στέλεχος που να έχει προηγούμενη εμπειρία και γνώση στα της ΕΡΤ, ώστε να μη χρειαστεί πολύς χρόνος προσαρμογής.

πηγή enikos.gr 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight