Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Νίκος Νικολόπουλος: Στο ελεγκτικό συνέδριο για αποφασεις του ΚΟΔΗΠ

Νίκος Νικολόπουλος: Στο ελεγκτικό συνέδρ...

Ανακοίνωση του επικεφαλής της δημοτικής παράταξης Νέα Πάτρα

Στην ανακοίνωση του επικεφαλής της δημοτικής παράταξης Νέα Πάτρα αναφέρεται:

Τις τελευταίες μέρες με ανακοινώσεις οι εκπρόσωποι της αντιπολίτευσης στον  Κοινωνικό Οργανισμό του Δήμου Πατρέων (ΚΟΔΗΠ), αναφέρονται στην πρόσφατη απόφαση της πλειοψηφίας του Διοικητικού Συμβουλίου, για μη Άσκηση Έφεσης σε Δικαστική Απόφαση που δικαιώνει ιδιώτη πανσιόν.

Η Δημοτική Αρχή ΑΝΑΘΕΤΙΔΗ, μετά τις απευθείας αναθέσεις προάγει και τον Θεσμό  της Προφορικής Ανάθεσης του προέδρου, κατ’ παράβαση νόμων και διαδικασιών. Στο εγχειρίδιο του Ι.Ε.Κ. ΑΝΑΘΕΤΙΔΗ, το οποίο θα πρέπει και να εκδώσει σε έντυπο η Λαϊκή Συσπείρωση Πάτρας, προστέθηκε και αυτή η διαδικασία αναθέσεις έργου ή προμηθειών του Δήμου Πατρέων.

Συμπεριφέρεται ως «κατακτητής» στο Δήμο και στους Οργανισμούς του, θεωρώντας τα ταμεία και τα χρήματα των Πατρίνων «Λάφυρο». Μετά τις προκλητικές τιμές και την Δημόσια κατακραυγή για τη Φέτα (12,20€), τα όσπρια, το γάλα, κ.α., στην σύμβαση που υπογράφηκε τον Απρίλιο από το πρόεδρο του Οργανισμού (ΚΟΔΗΠ), σήμερα βγαίνει στην επιφάνεια και παρανομία του κ. ΤΟΥΛΓΑΡΙΔΗ, σχετικά με την στέγαση των Απόρων.

Αντί να προβεί στις απαιτούμενες ενέργειες σύμφωνα με τις προβλεπόμενες διαδικασίες για αναθέσεις υπηρεσιών με ιδιώτες, δηλ. τη σύναψη Σύμβασης, επέλεξε να αναλάβει προσωπικά να δώσει εντολή.

Επειδή όμως τα 40.000€ που χρεώθηκε ο Κοινωνικός Οργανισμός του Δήμου από την αγωγή που ασκήθηκε, δεν θα πληρωθούν από την περιουσία του εντολέα αλλά από το υστέρημα του Πατραϊκού Λαού, ως επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης «ΝΕΑ ΠΑΤΡΑ» και υιοθετώντας την προτροπή του εκπροσώπου μας στο Δ.Σ. στην τελευταία ανακοίνωσή του, θα ζητήσω έλεγχο νομιμότητας και τον καταλογισμό ευθυνών της συγκεκριμένης απόφασης από το Ελεγκτικό Συνέδριο.

 

Ελπίζω και άλλες παρατάξεις της αντιπολίτευσης να προβούν σε ανάλογη ενέργεια, ώστε να διαφυλάξουμε το κύρος και την περιουσία του Δήμου Πατρέων και των Οργανισμών του. 

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις