Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Μαντόνα: Νέες αποκαλύψεις για την ζωή της – Μετανιώνει οικτρά τους γάμους με τον Σον Πεν και τον Γκάι Ρίτσι

Μαντόνα: Νέες αποκαλύψεις για την ζωή τη...

Η 64χρονη σταρ είπε επίσης ότι έχει εμμονή με το σεξ

 Η Μαντόνα σε βίντεο που ανέβασε στα social media απάντησε σε 50 ερωτήσεις που δέχτηκε από τους διαδικτυακούς της φίλους και αποκάλυψε νέα πράγματα για την προσωπική της ζωή, όπως τα πράγματα που έχει μετανιώσει περισσότερο.

Σύμφωνα με την dailymail.co.uk όταν ρωτήθηκε για το τι έχει μετανιώσει περισσότερο στη ζωή της, δήλωσε «να παντρευτώ. Και τις δύο φορές!», αναφερόμενη στους προηγούμενους γάμους της με τον Σον Πεν, από το 1985 έως το 1989, και τον Γκάι Ρίτσι, από το 2000 έως το 2008.

Μάλιστα, κατά τη διάρκεια της συνέντευξης, η σταρ είχε και άλλες αποκαλύψεις για το κοινό της, όπως ότι η «αγαπημένη της εμμονή» είναι το σεξ και ότι αν δεν ήταν μουσικός θα ήταν δασκάλα.

Επίσης, όταν ρωτήθηκε πώς συνεχίζει να βρίσκει έμπνευση σε έναν κόσμο που είναι τόσο διαφορετικός απ’ ό,τι όταν ξεκίνησε, η τραγουδίστρια είπε ότι «αν είσαι περίεργος άνθρωπος και δίνεις προσοχή στη ζωή δεν θα σταματήσεις ποτέ να εμπνέεσαι».

Η κάτοχος 7 βραβείων Grammy παραδέχτηκε επίσης ότι το «δυσκολότερο» μέρος της δουλειάς για την επερχόμενη βιογραφική της ταινία είναι να «στριμώξει» όλη της τη ζωή «σε μια ταινία μεγάλου μήκους».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight