Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Ν. Νικολόπουλος: Οι Πατρινοί κατέβαλαν 600.000€ σε εργολάβους για κοπή δέντρων για να έχουμε μία αποκρουστική εικόνα στην πόλη

Ν. Νικολόπουλος: Οι Πατρινοί κατέβαλαν 6...

Η Δημοτική Αρχή της Πάτρας με πρόσχημα την έλλειψη προσωπικού, εξυπηρετεί «σμήνη» εργολάβων που λυμαίνονται τα ταμεία του Δήμου

Ο Νίκος Ι. Νικολόπουλος, Επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης Νέα Πάτρα με ανακοίνωση του αναφέρει πως οι Πατρινοί κατέβαλαν 600.000€ σε εργολάβους για κοπή δέντρων και καθαρισμό οικοπέδων, για να έχουμε αυτή την αποκρουστική εικόνα στην πόλη.

Τις τελευταίες μέρες γινόμαστε μάρτυρες στην αποκρουστική εικόνα από άκρη σε άκρη του Δήμου μας. 

Με δεκάδες ενεργούς συμπολίτες μας μέσω του Κοινωνικού Δικτύου, να καταγράφουν σε φωτογραφίες ξερά και κομμένα κλαδιά δίπλα στους κάδους.

Αδιαφορώντας η Δημοτική Αρχή ΑΝΑΘΕΤΙΔΗ, όχι μόνο για την εικόνα της πόλης, αλλά και στον κίνδυνο πλημμύρας εάν βουλώσουν τα φρεάτια, αναφέρει ο Νίκος Νικολόπουλος και συνεχίζει ως εξής:

“Παρόλο που η Δημοτική Αρχή ΑΝΑΘΕΤΙΔΗ στις 23 Ιουνίου του 2022, με την υπ’ αριθ. 387 απόφαση της Οικονομικής Επιτροπής αποφάσισε να παραχωρήσει με Απευθείας Αναθέσεις σε ιδιώτες, εργασίες του τομέα Πρασίνου και της Πολιτικής Προστασίας κόστους 640.000€, απαξιώνετε καθημερινά η Πάτρα.

Αναθέσεις που θα μπορούσαν να είχαν αποφευχθεί και να μην κάνουν πάρτι οι Εργολάβοι, εάν η Δημοτική Αρχή ΑΝΑΘΕΤΙΔΗ ακολουθούσε, όχι την στάση π.χ. της Λαϊκής Συσπείρωσης στο Χαϊδάρι που διέλυσε βίαια την συνεδρίαση της αντίστοιχης επιτροπής για το ίδιο θέμα, αλλά αξιοποιώντας το έμψυχο προσωπικό που ήρθε στο Δήμο, με τις αποφάσεις των δικαστηρίων.

Δυστυχώς όμως η Δημοτική Αρχή της Πάτρας, με πρόσχημα την έλλειψη προσωπικού εξυπηρετεί «σμήνη» εργολάβων που λυμαίνονται τα ταμεία του Δήμου.

Τρανό παράδειγμα στην συγκεκριμένη παραπάνω απόφαση της Οικονομικής Επιτροπή, μετά την φέτα 12,20€ το κιλό με τιμή Δεκεμβρίου 2021:

Μίσθωση Καλαθοφόρου οχήματος ΚΩΔ:35-6233.00011, τιμή 24.800€.

Γιατί ο Δήμος Πατρέων δεν έχει καλαθοφόρα; 

Τουλάχιστον να βλέπαμε και τον Δήμο μας καθαρό κ. ΑΝΑΘΕΤΙΔΗ.

Να έπιαναν τόπο τα 600.000€ που δώσατε με απευθείας σε ιδιώτες εργολάβους και όχι να βλέπουμε αυτή την αποκρουστική καθημερινή εικόνα στην Πάτρα”.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις