Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

"Σαρώνει" η κακοκαιρία- Χωρίς ρεύμα Χαλκιδική και Σέρρες - Δρόμοι - "ποτάμια" στην Αττική

"Σαρώνει" η κακοκαιρία- Χωρίς ...

Προβλήματα και στη Θάσο

Προβλήματα σε πολλές περιοχές της χώρας προκάλεσε τις απογευματινές και βραδινές ώρες της Τετάρτης τη βόρεια Ελλάδα. Στη Θάσο, η Πυροσβεστική Υπηρεσία προχώρησε στον απεγκλωβισμό γυναίκας από ισόγειο κατοικίας στη Σκάλα Ποταμιάς.

Επιπλέον, δέχτηκε έξι κλήσεις για άντληση υδάτων από την ίδια περιοχή και επενέβη σε τέσσερις περιπτώσεις.

Παράλληλα, προβλήματα στην ηλεκτροδότηση παρουσιάστηκαν αργά την Τετάρτη στη Χαλκιδική, ενώ ήταν σε εξέλιξη έντονα καιρικά φαινόμενα.


Συγκεκριμένα χωρίς ρεύμα έμειναν η Ιερισσός, τα Νέα Ρόδα και η Ουρανούπολη στον δήμο Αριστοτέλη, καθώς και η Συκιά και ο Νέος Μαρμαράς, στον δήμο Σιθωνίας.

Στις Σέρρες, η έντονη βροχόπτωση προκάλεσε πτώσεις δέντρων, προβλήματα στην ηλεκτροδότηση και εγκλωβισμούς σε ανελκυστήρες, ενώ δεκάδες κλήσεις δέχτηκε η Πυροσβεστική Υπηρεσία για απεγκλωβισμούς.

Διακοπές ρεύματος μικρής και μεγαλύτερης διάρκειας καταγράφηκαν στους Δήμους Αμφίπολης, Βισαλτίας και Σιντικής. Χωρίς ρεύμα έμεινε και κομμάτι του κέντρου της πόλης των Σερρών, αναφέρει το protothema.

Το Περιφερειακό Μετεωρολογικό Κέντρο Μακεδονίας κατέγραψε έντονα καιρικά φαινόμενα, στις Σέρρες, τη Καβάλα και τη Λήμνο, ενώ λίγο πριν τις 9 το βράδυ ξεκίνησε να βρέχει και στη Θεσσαλονίκη.

Προειδοποιητικό μήνυμα από το 112 για επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα είχε σταλεί στα κινητά τηλέφωνα κατοίκων της Θεσσαλονίκης το μεσημέρι της Τετάρτης.

Σε ποτάμια μετατράπηκαν δρόμοι στην Αττική , δέντρα ξεριζώθηκαν ενώ κεντρικές λεωφόροι της Αθήνας, όπως οι Χαμοστέρνας, Βουλιαγμένης και Ποσειδώνος διέκοψαν την κυκλοφορία τους. Η πυροσβεστική απεγκλώβισε πολίτες από αυτοκίνητα στον Διόνυσο

 

 

 

 

Δείτε φωτογραφίες από τον Διόνυσο Αττικής 

φωτο eurokinissi

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις