Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Βρετανία: Ο σεΐχης του Ντουμπάι κάνει βόλτες ινκόγκνιτο στο μετρό του Λονδίνου

Βρετανία: Ο σεΐχης του Ντουμπάι κάνει βό...

Eγκαταλείπει την παραδοσιακή ενδυμασία του και ταξιδεύει στη βρετανική πρωτεύουσα χωρίς να τον αναγνωρίζουν

Ο σεΐχης του Ντουμπάι με σχεδόν 15 εκατομμύρια followers στο Instagram πέρασε εντελώς απαρατήρητος στο μετρό του Λονδίνου χωρίς να φοράει την παραδοσιακή του ενδυμασία.

Ο Χαμντάν μπιν Μοχάμεντ αλ Μακτούμ έκανε χρήση των γνωστού μετρό του Λονδίνου ενώ βρισκόταν σε διακοπές στο Ηνωμένο Βασίλειο με την οικογένεια και τους φίλους του την περασμένη εβδομάδα. Ο πρίγκιπας είχε μοιραστεί νέα από το ταξίδι του με τους 14,5 εκατομμύρια ακολούθους του στο Instagram - στους οποίους περιλαμβάνονται αστέρες του ποδοσφαίρου όπως ο Κριστιάνο Ρονάλντο και ο Πολ Πογκμπά, καθώς και ο πρώην αρχηγός του κρίκετ της Αγγλίας Κέβιν Πίτερσεν.

Ο σεΐχης Χαμντάν, που δεν φορούσε την παραδοσιακή του ρόμπα, δημοσίευσε στον λογαριασμό του μια φωτογραφία του ίδιου και του φίλου του Μπαντρ Ατέει που φαίνονται ελαφρώς να... βαριούνται με το σύστημα του μετρό της πρωτεύουσας. Η λεζάντα έλεγε: «Έχουμε πολύ δρόμο να διανύσουμε και ο Μπαντρ έχει ήδη βαρεθεί». Οι δυο τους στέκονται σε ένα γεμάοτ βαγόνι, αλλά οι συνεπιβάτες τους δεν καταλαβαίνουν ότι βρίσκονται μπροστά σε έναν διάδοχο του θρόνου.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight