Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάφος: Ψάχνει απαντήσεις η Aστυνομία για τον θάνατο 3χρονης στην πισίνα

Πάφος: Ψάχνει απαντήσεις η Aστυνομία για...

Αύριο η νεκροτομή

Συνεχίζονται από το πρωί οι εξετάσεις στον χώρο του ξενοδοχείου μετά το τραγικό συμβάν με το τρίχρονο κοριτσάκι που εντοπίστηκε να επιπλέει αναίσθητο σε πισίνα στην Πάφο στην Κύπρο.

Οι εξετάσεις συνεχίζονται στον χώρο του ξενοδοχείου, ενώ μάρτυρες έχουν κληθεί στα Γραφεία του Τμήματος Ανιχνεύσεως Εγκλημάτων Πάφου για τη λήψη των καταθέσεων και για τη διαλεύκανση του τραγικού συμβάντος, σύμφωνα με τον Εκπρόσωπο Τύπου της ΑΔΕ Πάφου και Υπεύθυνο του ΤΑΕ Πάφου Μιχάλη Νικολάου, όπως μεταδίδει το ΚΥΠΕ, τονίζοντας πως αναμένεται το αποτέλεσμα της νεκροτομής που θα διενεργηθεί την Τρίτη από την ιατροδικαστή Αγγελική Παπέττα.

Το χρονικό

Όπως ανέφερε ο κ. Νικολάου, η οικογένεια της μικρής από τη Λευκωσία είχε έρθει μόλις την Κυριακή για ολιγοήμερες διακοπές. Το απόγευμα όλα τα μέλη της οικογένειας βρίσκονταν στα κρεβατάκια της πισίνας. Το κοριτσάκι ζήτησε να κολυμπήσει στη μικρή πισίνα για παιδιά αλλά είναι άγνωστο πώς βρέθηκε να επιπλέει αναίσθητο στη μεγάλη πισίνα.

Σύμφωνα με τον κ. Νικολάου το κοριτσάκι εντοπίστηκε να επιπλέει στην μεγάλη πισίνα από άλλο λουόμενο και ναυαγοσώστη. Παρά τις προσπάθειες που έγιναν τόσο επιτόπου όσο και αργότερα στο Νοσοκομείο Πάφου από τους επι καθήκοντι ιατρούς, το κοριτσάκι δεν κατάφερε να ανανήψει.

ΠΗΓΗ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις