Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Τραγωδία στα Σύβοτα: Το μπουρίνι έσπασε τον ιμάντα- Νεκρή γυναίκα που έκανε αλεξίπτωτο θαλάσσης

Τραγωδία στα Σύβοτα: Το μπουρίνι έσπασε ...

Οι ισχυρές ριπές ανέμων από το μπουρίνι, είχαν ως αποτέλεσμα να κόψουν το σχοινί έλξης

Τραγωδία σημειώθηκε σήμερα το μεσημέρι με νεκρή γυναίκα ύστερα από πτώση με αλεξίπτωτο θαλάσσης στα Σύβοτα.

Το δυστύχημα σημειώθηκε λίγο μετά τις τέσσερις το μεσημέρι στη θαλάσσια περιοχή ανάμεσα στα Σύβοτα και την Κέρκυρα, με τη νεαρή να ανασύρεται νεκρή από το νερό. Η μοιραία βόλτα για την Ελληνίδα τουρίστρια έγινε όταν η εκείνη απευθύνθηκε σε θαλάσσιων μέσων αναψυχής, για να κάνει αλεξίπτωτο. Όταν ξεκίνησε η βόλτα, ξέσπασε έντονο μπουρίνι στην περιοχή. Τότε, ο εν λόγω εκμισθωτής άρχισε να τραβάει τη γυναίκα με το σχοινί προς το σκάφος σε μία απόσταση περίπου 100 μέτρων.

Όμως οι ισχυρές ριπές ανέμων από το μπουρίνι, είχαν ως αποτέλεσμα να κόψουν το σχοινί έλξης με αποτέλεσμα η νεαρή γυναίκα να βρεθεί μέσα στο νερό, όπου τραυματίστηκε θανάσιμα. Ιδιωτικό σκάφος έσπευσε για τη διάσωσή της, αλλά ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις της. Μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας της πόλης, όπιυ διαπιστώθηεκ ο θάνατός της.

Ο χειριστής του σκάφους συνελήφθη και προανάκριση θα διενεργηθεί από το πρώτο λιμενικό τμήμα στα Σύβοτα που ανήκει στο λιμεναρχείο της Ηγουμενίτσας.

Η ανακοίνωση του Λιμενικού

«Θανάσιμος τραυματισμός ημεδαπής μετά από χρήση θαλάσσιου μέσου αναψυχής (αλεξίπτωτου) και πτώση της στη θαλ. περ. μεταξύ Συβοτων Θεσπρωτίας και νότιας Κέρκυρας. Η ανωτέρω μεταφέρεται χωρίς τις αισθήσεις της στα Σύβοτα.»

Πηγή:protothema

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις