Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πύργος: Υπό έλεγχο η πυρκαγιά στις εκβολές του Αλφειού κοντά στο Ποτόκι

φωτο αρχείου

φωτο αρχείου

Επιχειρεί η πυροσβεστική

Νεότερη ενημέρωση: 

 

Ελέγχεται η πυρκαγιά που ξέσπασε και επεκτάθηκε εκατέρωθεν της Ε.Ο. Πύργου - Κυπαρισσίας σε απόσταση 200 μέτρων από τον σκουπιδότοπο του Ποτοκίου.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες η φωτιά ξέσπασε δίπλα στο δρόμο στο ρεύμα προς Πύργο και ο άνεμος πέρασε τις φλόγες στην απέναντι πλευρά.

Στιγμιαία η κατέυθυνση του ανέμου αντιστράφηκε οι φλόγες επεκτάθηκαν προς Βαρβάσαινα και οι κηλιδώσεις ήταν επικίνδυνες να περάσουν και τον ποταμό Αλφειό.

Οι πυροσβέστες κατάφεραν να σταματήσουν τις κηλιδώσεις πριν περάσουν το υδάτινο όριο του ποταμού και με τη βοήθεια των εναέριων μέσων φρέναραν την επέκταση της πυρκαγιάς που είχε κατεύθυνση παράλληλα με το ποτάμι προς Βαρβάσαινα - Σαλμώνη και τη σιδηροδρομική γέφυρα του ποταμού Αλφειού.

Πυρκαγιά ξέσπασε στην περιοχή των εκβολών του Αλφειού, κοντά στο Ποτόκι και βρίσκονται σε κινητοποίηση οι δυνάμεις της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες η φωτιά καίει σε έκταση με ξερά χόρτα και καλάμια. Διεκόπη η κυκλοφορία των οχημάτων στην Ε.Ο. Πύργου - Κυπαρισσίας.

Στο σημείο επιχειρούν τόσο επίγειες δυνάμεις της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, όσο και εναέριες, με 2 αεροσκάφη Canadair και ένα ελικόπτερο Agusta Bell

Με πληροφορίες από ilialive.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις