Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

BEAUTY

/

Η hair expert Λέτα Φλώρου μας συστήνει τα color trends της χρονιάς!

Η hair expert Λέτα Φλώρου μας συστήνει τ...

Ανανεωνόμαστε με τα κυρίαρχα, καινούρια χρώματα και τις σημαντικότερες τεχνικές που κάνουν θραύση διεθνώς στα μαλλιά

Πάντα ενημερωμένη για ό,τι συμβαίνει στο παγκόσμιο προσκήνιο της κομμωτικής τέχνης, η αγαπημένη hair stylist της Πάτρας, Λέτα Φλώρου μας κατατοπίζει για όλες τις τελευταίες τάσεις στα μαλλιά από πλευράς βαφών. Δοκιμάστε και τολμήστε κάτι καινούριο σε χρώματα και τεχνικές, ανανεώνοντας γοητευτικά την εικόνα σας εφόσον βέβαια αφεθείτε σε έμπειρα χέρια. Ιδού οι προτάσεις της:

 1) Ανταύγειες στις δύο μπροστινές τούφες των μαλλιών, στο περίγραμμα δηλαδή του προσώπου.

2) Καστανόξανθα μαλλιά, είναι η ιδανική επιλογή για μια γυναίκα που δεν θέλει να είναι ούτε ξανθιά, ούτε μελαχρινή, καθώς της αρέσει και το ξανθό και το καστανό. Θεωρείται αγνό χρώμα, μπορεί να το υποστηρίξει κάθε ηλικίας γυναίκα και ταιριάζει πολύ σε σταρένιες επιδερμίδες. Για εμάς τις Ελληνίδες είναι ένας τόνος που μας κολακεύει πολύ, αφού  διαθέτουμε μεσογειακά χρωματικά δέρματα.

 3) Σκούρα σοκολατί μαλλιά 2022 – Αναμφίβολα πρόκειται για μεγάλη τάση! Αγαπημένο χρώμα για τις λάτρεις των σκούρων τόνων. Είναι ένα ιδιαίτερα σικ χρώμα που χαρίζει class σε μια γυναίκα. Αν και σκούρο, δεν αγριεύει το πρόσωπο όπως θα το αγρίευε ένα μαύρο χρώμα μαλλιών.

 4) Ψυχρές ξανθές αποχρώσεις, που είναι ιδιαίτερα δημοφιλές στις μέρες μας. Το ψυχρό, σκανδιναβικό ξανθό έχει αγαπηθεί πολύ καθώς έχει ξεπεραστεί αυτό που κιτρινίζει ή πορτοκαλίζει. (Αυτό θεωρείται πλέον demode και όχι τόσο κομψό). Βέβαια, χρειάζεται συχνή περιποίηση όπως τακτικά ρεφλέ και λουσίματα με silver σαμπουάν για να διατηρηθεί αυτό το περλέ χρώμα. Οι ελαφρές μπούκλες ή το wavystyle το κάνουν ακόμα πιο αρχοντικό και όμορφο. Είναι κατάλληλο για ανοιχτές επιδερμίδες.

 5) Στα γυναικεία μαλλιά 2022 δεν θα μπορούσαμε να μην συμπεριλάβουμε τις τζίντζερ ή χάλκινες αποχρώσεις. Εντυπωσιακές αποχρώσεις που δένουν απίστευτα με λευκές επιδερμίδες και φωτίζουν με τον πιο αποτελεσματικό τρόπο ένα ανοιχτόχρωμο καθαρό πρόσωπο.

 6) Τα κομμωτικά προγνωστικά δείχνουν ότι το επόμενο φθινόπωρο και το χειμώνα θα δούμε μπαλαγιάζ, αλλά στην καστανή του εκδοχή, μαζί με πολύ λεπτές ανταύγειες πιο ανοιχτού χρώματος στο κάτω μέρος. Ιδιαίτερη προσοχή στις ανταύγειες ώστε να είναι θερμές και όχι πολύ ανοιχτές γιατί μετά το αποτέλεσμα μπορεί να μην σας φανεί αισθητικά όμορφο. Είναι ξεχωριστό και παιχνιδιάρικο αλλά όχι κάτι extreme ή too much. Δοκιμάστε το από Σεπτέμβριο, σίγουρα θα το λατρέψετε και εσείς και όσοι θα το δουν πάνω σας. Έχετε ακόμη υπόψη σας ότι αυτός ο συνδυασμός (σκούρο καστανό, καστανό μπαλαγιάζ, καστανές ανοιχτές ανταύγειες) είναι πολύ μοντέρνος και ταιριαστός σε σπαστό μαλλί.

Info:

Florou excel
Καραϊσκάκη & Μιαούλη 80, Πάτρα
Τηλ: 2610 339404
Insta: florou_excel
Fb: Florouexcel

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View