Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Σε κλίμα οδύνης η κηδεία της 43χρονης Αιγιώτισσας επιχειρηματία Μαρίτας Αγγελοπούλου-ΦΩΤΟ

Σε κλίμα οδύνης η κηδεία της 43χρονης Αι...

Το τελευταίο "αντίο"

Φίλοι και συγγενείς αποχαιρέτησαν σε κλίμα οδύνης, το απόγευμα της Τετάρτης, την αιγιώτισσα επιχειρηματία Μαρίτα Αγγελοπούλου, στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Παναγίας Φανερωμένης Αιγίου. Απαρηγόρητη ήταν η μητέρα της και τα αδέλφια της.

Η 43χρονη εντοπίστηκε το πρωί της Δευτέρας νεκρή στο διαμέρισμά της στην Καλλιθέα Αιγίου, από οικείους της που ανησυχούσαν επειδή δεν απαντούσε στις κλήσεις τους για αρκετές ώρες. Με τη συνδρομή κλειδαρά άνοιξαν την πόρτα του διαμερίσματός της, βρίσκοντάς την δυστυχώς να κείτεται νεκρή στον καναπέ της. Η Μαρίτα Αγγελοπούλυο ήταν συνιδιοκτήτρια, μαζί με τον αδελφό της Γιώργο, του παραλιακού cafe-bar-restaurant Ανώνυμο στην παραλία Λόγγου, έχοντας συνεργαστεί και με καταστήματα διασκέδασης στην Πάτρα.

Η εκλιπούσα είχε χάσει με τραγικό τρόπο τον πατέρα της Άγγελο Αγγελόπουλο, καθηγητή μαθηματικών και ιδιοκτήτη φροντιστηρίων, ο οποίος δολοφονήθηκε στις 3 Φεβρουαρίου 2011, έξω από το σπίτι του στο Αίγιο. Ο 59χρονος Άγγελος Αγγελόπουλος, δολοφονήθηκε στο γκαράζ της πολυκατοικίας, όπου διέμενε στην οδό Μελετοπούλων, στο Αίγιο. Τον πυροβόλησε με μονόκαννη κυνηγετική καραμπίνα ένας 23χρονος. Στις 11 Νοεμβρίου του ίδιου χρόνου, συνελήφθησαν τέσσερα άτομα, ηλικίας 27, 24 23 και 25 ετών (τρεις άνδρες και μια γυναίκα σύντροφος του 27χρονου). Ομολόγησαν το έγκλημα και υποστήριξαν πως έδρασαν υπό τις εντολές 46χρονου επιχειρηματία της Αιγιάλειας, πρώην συνέταιρο του θύματος, ο οποίος υποστήριζε πως είχαν οικονομικές διαφορές με το θύμα. Τον Απρίλιο του 2013, το Μικτό Ορκωτό Πύργου καταδίκασε τους τρεις εκ των κατηγορουμένων (ανάμεσα τους και ο εντολέας) σε ισόβια κάθειρξη, τον τέταρτο σε 18 χρόνια φυλάκισης και αθώωσε την 25χρονη.

Όσον αφορά στα αίτια θανάτου της, προς το παρόν παραμένουν απροσδιόριστα, καθώς θα πρέπει να ολοκληρωθεί η διαδικασία των τοξικολογικών και ιστολογικών εξετάσεων.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις