Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Αγρίνιο: Τους έκοψε την χολή το κουδούνι στο διάλειμμα στον κινηματογράφο “Ελληνίς”!

Αγρίνιο: Τους έκοψε την χολή το κουδούνι...

Το βράδυ της Τρίτης

Τέτοια τρομάρα που πήραν πάρα πολλοί (νεαροί κυρίως) θεατές χθες βράδυ στον κινηματογράφο “Ελληνίς”, στο Αγρίνιο, πρέπει να είχαν καιρό να βιώσουν. Το μαγικό “Ελληνίς” (που δρόσισε μόνο στο δεύτερο μέρος, τόση ζέστη και υγρασία είχε η πόλη!) είχε προβολή της ταινίας “Το Νεκρό Τηλέφωνο” και πραγματικά πήραμε άπαντες πολλές δόσεις τρομάρας στο πρώτο μέρος.

Καιρό είχαμε να δούμε τόσες παρέες από νέα παιδιά να πετάγονται στον αέρα από τον φόβο. Τόση τσιρίδα, πραγματικά μας είχε λείψει! Αν δεν είστε φαν τέτοιων έργων μην το δοκιμάσετε. Τουλάχιστον όχι στο πρώτο μέρος των 70 λεπτών, γιατί στο δεύτερο των μόλις 30 λεπτών απλά ολοκληρώνεται η πλοκή για να υπάρξει λύτρωση και να πάμε σπίτια μας σώοι!

Ποια είναι η ιδιαιτερότητα όμως… Βασικό ρόλο στο έργο έχει ένα κουδούνισμα τηλεφώνου, από τα γνωστά παλιά τηλέφωνα που είχαμε όλοι στα σπίτια μας πριν 35 και πλέον χρόνια. Έλα όμως που έναν ανάλογο ήχο, σαν τηλέφωνο, έχει και το “Ελληνίς” για να δηλώσει ότι τελειώνει το διάλειμμα!

Σωστά το φαντάζεται κάποιος, όσοι θεατές είχαν χαλαρώσει υπερβολικά κι απολάμβαναν ένα ποτό ή αναψυκτικό πετάχτηκαν στον αέρα μόλις χαμήλωσαν τα φώτα και ακούστηκε μόνο ένα κουδούνισμα από την κόλαση!

Λίγα μέτρα μπροστά μας τρεις νεαροί, με την κλασική εμφάνιση της εποχής, αναπήδησαν στο κουδούνισμα και τους έφυγαν τα μισά “νάτσος” στον αέρα! Ήταν μια διαφορετική εμπειρία…

Υ.Γ. Το “Ελληνίς” έχει μια φοβερή ιδιαιτερότητα, παρεμπιπτόντως. Αυτή την εποχή και μέχρι να βγει ο Αύγουστος, όταν έχει κάποιο “μπλοκμπάστερ” το Σαββατοκύριακο (όπως συνέβη με το “Θωρ”) είναι sold out την Παρασκευή και την Κυριακή αλλά το Σάββατο κόβει πολύ λιγότερα εισιτήρια! Αιτία, φυσικά, η πόλη που αδειάζει.

ΠΗΓΗ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις