Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Οι φοιτητές αναζητούν στέγη- Στείλτε το ακίνητό σας στο thebest.gr και θα δημοσιευθεί δωρεάν

Πάτρα: Οι φοιτητές αναζητούν στέγη-  Στε...

Η στήλη αφορά τόσο μεσιτικά γραφεία όσο και ιδιώτες

 Mε την ανακοίνωση των βάσεων εισαγωγής στα Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα της χώρας, αρχίζει και το «σαφάρι» αναζήτησης στέγης για τους πρωτοετείς φοιτητές.

Η Πάτρα αποτελεί μια από τις μεγαλύτερες φοιτητουπόλεις της χώρας ενώ, παράλληλα, έχει το προνόμιο να διαθέτει πληθώρα κατοικιών και διαμερισμάτων που καλύπτουν όλες τις προδιαγραφές ποιοτικής και ασφαλούς στέγασης των φοιτητών σε ένα εξίσου μεγάλο εύρος τιμών ενοικίασης. Το thebest.gr, το οποίο διαθέτει διαδραστική σχέση με την Πανεπιστημιούπολη και τους χιλιάδες φοιτητές της, επιθυμεί να συμβάλλει στην διευκόλυνση τόσο των φοιτητών όσο και των ιδιοκτητών ακινήτων, ώστε να αποφευχθεί η ταλαιπωρία και να υπάρξει η δυνατότητα εξεύρεσης στέγης με γνώμονα τις επιθυμίες και τις ανάγκες του κάθε φοιτητή, με τρόπο εύκολο και αποτελεσματικό και στη βάση της αντιστοιχίας προσφοράς και ζήτησης. Για αυτό το λόγο θα φιλοξενήσει ειδική στήλη για την εξεύρεση φοιτητικής στέγης αμέσως μετά την ανακοίνωση των βάσεων, στο πλαίσιο των Μικρών Αγγελιών του.

Καλούμε τους ιδιοκτήτες ακινήτων και τους μεσίτες να συνεισφέρουν σε αυτή την προσπάθεια δηλώνοντας δωρεάν τα προς ενοικίαση ακίνητά τους και με αυτό τον τρόπο να συμβάλουν στην απλούστευση και τη συντόμευση της όλης διαδικασίας. Οι αγγελίες με τις περιγραφές των ακινήτων και τα στοιχεία επικοινωνίας για τους ενδιαφερόμενους μπορούν να αποστέλλονται στο thebest.gr και στο email: [email protected]

Διαβάστε την διαδικασία αναλυτικά εδώ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις