Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Τη Δευτέρα ξανά στα δικαστήρια η Ρούλα Πισπιρίγκου - Νέες αιχμές στο θρίλερ

Τη Δευτέρα ξανά στα δικαστήρια η Ρούλα Π...

Επιμένει στην αθωότητά της ο συνήγορός της - Υπάρχουν στοιχεία λέει ο Λέων

Η Ρούλα Πισπιρίγκου πήρε νέα προθεσμία για να απολογηθεί για την νέα κατηγορία που της αποδόθηκε, της απόπειρας ανθρωποκτονίας της 9χρονης κόρης της, Τζωρτζίνας, όταν το παιδί νοσηλευόταν ακόμη στο Καραμανδάνειο νοσοκομείο της Πάτρας, για την ερχόμενη Δευτέρα.

Ο δικηγόρος της Όθωνας Παπαδόπουλος επεσήμανε σήμερα για μια ακόμη φορά οτι η πελάτισσά του αρνείται ότι έχει κάνει κάτι που θα έβλαπτε τα τρία της παιδιά.

Η Ρούλα Πισπιρίγκου δηλώνει έκπληκτη και ο Μάνος Δασκαλάκης παραμένει σιωπηλός ανάμεσα σε Πάτρα και Αθήνα, που περνάει τις μέρες του. Η 33χρονη που έχει επιστρέψει στις γυναικείες φυλακές Κορυδαλλού επιμένει πως είναι αθώα και προβλέπει πως παρά το σε βάρος της κλίμα που έχει διαμορφωθεί, η αλήθεια θα λάμψει. Για την ώρα συνεχίζει να μελετάει όλα τα στοιχεία και ετοιμάζεται να απολογηθεί για το μαρτύριο της Τζωρτζίνας. Για τα όσα έγιναν την Άνοιξη του 2021, όταν η 8χρονη έπαθε ανεξήγητα ανακοπή, ενώ δεν αντιμετώπιζε κανένα πρόβλημα υγείας.

Ο κ. Παπαδόπουλος κλήθηκε να σχολιάσει την πρόθεση του πατέρα των κοριτσιών, Μάνου Δασκαλάκη, να υποστηρίξει τη νέα κατηγορία σε βάρος της 33χρονης για απόπειρα δολοφονίας της Τζωρτζίνας όσο και για την δολοφονία της Μαλένας και της Ίριδας.

Όπως ανέφερε ο δικηγόρος της Ρούλας Πισπιρίγκου, «η εντολέας μου αισθάνεται έκπληξη για την πρόθεση αυτή, για τον πρόσθετο λόγο πως σε πολλά από τα προηγούμενα καρδιακά επεισόδια του παιδιού στην Πάτρα, ήταν παρών και τα είδε με τα μάτια του και υπάρχει απορία πως θα υπάρξει παράσταση στήριξης της κατηγορίας. Ο ίδιος γνωρίζει ότι δεν έχει κάνει ποτέ καμία εγκληματική ενέργεια εναντίον των παιδιών της». 

«Υπήρχαν άλλα 8-9 καρδιακά επεισόδια που εκδηλώθηκαν σε διαφορετικούς χρόνους και χώρους, όμως όλα μέσα σε νοσοκομεία, σε διαφορετικά νοσοκομεία. Είναι επίπονη και επώδυνη διαδικασία ο σωφρονισμός σε ένα κατάστημα κράτησης και γίνεται πιο δύσκολος καθώς της προκαλεί έκπληξη η στάση του συζύγου της, ότι είναι απέναντι της», υποστήριξε ο κ. Παπαδόπουλος. 

 

Ο ιατροδικαστής Γρηγόρης Λέων στην ίδια εκπομπή ανέφερε οτι "για να επιβεβαιώνει ο εισαγγελικός λειτουργός πρόσωπο σημαίνει ότι υπάρχουν πολλά στοιχεία"

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις