Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

/

Αιγιάλεια: «Στο Αίγιο που χτυπά η καρδιά μας» σήμερα στο Πολύκεντρο

Αιγιάλεια: «Στο Αίγιο που χτυπά η καρδιά...

Μια εκδήλωση, που θα «ακουμπήσει» τις καρδιές μας.

     Ο Σύλλογος Κεφαλλήνων και η Πολυφωνική Χορωδία Αιγιαλείας διοργανώνουν εκδήλωση που είναι αφιερωμένη στο Αίγιο με τίτλο:  

«Στο Αίγιο που χτυπά η καρδιά μας»

Η εκδήλωση   θα γίνει σήμερα Δευτέρα 18 Ιουλίου και ώρα 8.45 μ.μ., στον κήπο του Πολύκεντρου Συνεδριακού Κέντρου, στην παραλία Μυρτιάς σε συνδιοργάνωση  με  την   Πανηπειρωτική Αδελφότητα Αιγιαλείας,  που θα  συμμετέχει το χορευτικό της,  καθώς και  με τον  Εξωραϊστικό Πολιτιστικό Σύλλογο Βαλιμιτίκων «Αίολος»,  που θα  συμμετέχει με τη Χορωδία του.

Μουσικό πρόγραμμα θα παρουσιάσουν η Πολυφωνική Χορωδία Αιγιαλείας. Τη Διεύθυνση της Χορωδίας έχει η σοπράνο Αλίκη Ζαφείρη,  η χορωδιακή γραφή είναι του μουσικοσυνθέτη Ανδρέα Αδαμόπουλου που θα συνοδέψει και  στο πιάνο. 

Η Χορωδία του Εξωραϊστικού Πολιτιστικού Συλλόγου Βαλιμιτίκων «Αίολος». Τη Διεύθυνση της Χορωδίας έχει η μαέστρος Βασιλική Νάσση. Στο πιάνο θα συνοδεύσει η Βασιλική  Νάσση με τη συμμετοχή του γνωστού Αιγιώτη μουσικού,   Γιάννη Καραμάνου.

Χορούς θα παρουσιάσει το Χορευτικό της Πανηπειρωτικής Αδελφότητας Αιγιαλείας. Δάσκαλος χορού, ο ειδικευμένος καθηγητής φυσικής αγωγής, Ασημάκης Τσουρέκης.  

Την παρουσίαση της εκδήλωσης θα κάνει η εκπαιδευτικός Αθηνά Σκανδάμη.

Καλούνται όλοι οι Αιγιαλείς, σε μια όμορφη μουσικοχορευτική βραδιά δίπλα στη θάλασσα. Το λιμάνι απέναντι από το Πολύκεντρο Συνεδριακό Κέντρο θα είναι ανοικτό για εξυπηρέτηση των θεατών, ως χώρος στάθμευσης.   Η είσοδος είναι ελεύθερη.

                                               

       

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture