Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

/

Πάτρα: Η τέχνη συναντήθηκε με την αλληλεγγύη στο Θερινό Δημοτικό Θέατρο -ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ

Πάτρα: Η τέχνη συναντήθηκε με την αλληλε...

Το βράδυ της Πέμπτης 14/7 - Οι θεατές της συναυλίας του μουσικού συνόλου Vamos Orchestra, πρόσφεραν είδη πρώτης ανάγκης & γραφική ύλη για τις Κοινωνικές Δομές και το Κοινωνικό Φροντιστήριο του Δήμου

Το βράδυ της Πέμπτης 14 Ιουλίου 2022 η τέχνη συναντήθηκε με την αλληλεγγύη και την ανθρωπιά και το αποτέλεσμα ήταν κάτι παραπάνω από ιδανικό. Οι πολίτες της Πάτρας ανταποκρίθηκαν μαζικά στο κάλεσμα του Πολιτιστικού Οργανισμού και κατά την άφιξή τους στο «Δημοτικό Θερινό Θέατρο Πάτρας» πλάι από το Παμπελοποννησιακό, για να παρακολουθήσουν τη συναυλία με το μουσικό σύνολο Vamos Orchestra, πρόσφεραν είδη πρώτης ανάγκης και γραφική ύλη για τις Κοινωνικές Δομές και το Κοινωνικό Φροντιστήριο του Δήμου.

Στο καλλιτεχνικό μέρος το αποτέλεσμα ήταν «βγαλμένο» από τους μουσικούς δρόμους της Μικρασίας και της Πόλης, με το μουσικό σύνολο από το Βάμο της Κρήτης να παρουσιάζει τραγούδια γραμμένα από πρόσφυγες συνθέτες.

Στη συναυλία που είχε τίτλο «Έμορφη Σμυρνιά μου» ξεχωριστή ήταν & η παρουσία του Χορευτικού Τμήματος από τον Πολιτιστικό Οργανισμό, μέλη του οποίου παρουσίασαν χορογραφίες αντίστοιχες με τη θεματολογία των τραγουδιών.

Πριν την έναρξη της «Συναυλίας Αλληλεγγύης» και προσφοράς στις Κοινωνικές Δομές και το Κοινωνικό Φροντιστήριο του Δήμου, μίλησαν η πρόεδρος του Πολιτιστικού Οργανισμού Κατερίνα Γεροπαναγιώτη, ο πρόεδρος του Κοινωνικού Οργανισμού Δήμου Πατρέων Θόδωρος Τουλγαρίδης και η υπεύθυνη γραμματείας του Λαϊκού Φροντιστηρίου Αλληλεγγύης Πάτρας Γωγώ Γαλυφοπούλου, οι οποίοι & επεσήμαναν την ανάγκη για στήριξη χιλιάδων οικογενειών στην πόλη που βιώνουν την  ακρίβεια, τις ανατιμήσεις σε βασικά αγαθά, την ενέργεια και στα είδη πρώτης ανάγκης, με την καθημερινότητά τους να δυσκολεύει ολοένα και περισσότερο.

Τη συναυλία παρακολούθησαν ο Δήμαρχος της Πάτρας Κώστας Πελετίδης, αντιδήμαρχοι, πρόεδροι Οργανισμών δημοτικοί σύμβουλοι και μέλη του Δ.Σ. στον Πολιτιστικό Οργανισμό του Δήμου Πατρέων.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture