Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Ιταλία - Κορωνοϊός: Ανακοίνωσε τα περισσότερα κρούσματα των τελευταίων 5,5 μηνών

Ιταλία - Κορωνοϊός: Ανακοίνωσε τα περισσ...

Άγγιξαν τις 143.000 τα κρούσματα - Παράλληλα, καταγράφηκαν οι περισσότεροι θάνατοι λόγω Covid από τα τέλη Απριλίου

Σε έξαρση βρίσκεται ξανά ο κορωνοϊός στην Ιταλία, καθώς το τελευταίο 24ωρο καταγράφηκαν 142.967 νέα κρούσματα και 157 άνθρωποι έχασαν την ζωή τους. Πρόκειται για τον υψηλότερο αριθμό κρουσμάτων των τελευταίων πεντέμισι μηνών. Ο αριθμός των νεκρών είναι ο υψηλότερος, από τα τέλη Απριλίου μέχρι σήμερα. Το 26% των διαγνωστικών τεστ που πραγματοποιήθηκαν σήμερα, βγήκε θετικό.

Στους νοσοκομειακούς θαλάμους της χώρας βρίσκονται 9.724 ασθενείς με κορωνοϊό, 270 περισσότεροι από χθες. Στις μονάδες εντατικής θεραπείας της χώρας, οι ασθενείς με covid 19 είναι 375, δηλαδή 15 περισσότεροι από την χθεσινή ημέρα.

Στην φάση αυτή, οι κάτοικοι της χώρας θετικοί στον ιό, είναι 1.350.481. Στην ευρύτερη περιοχή της Ρώμης, τις τελευταίες ημέρες αυξήθηκε αισθητά ο αριθμός των πολιτών που υποβάλλονται σε διαγνωστικό τεστ λόγω των επικείμενων διακοπών, αλλά και της συνεχούς, αυξητικής τάσης των περιστατικών.

Στις ιταλικές φυλακές, τέλος, μέσα σε μια εβδομάδα, ο αριθμός των κρουσμάτων κορωνοϊού τετραπλασιάστηκε. Στις 4 Ιουλίου ήταν 159, ενώ χθες άγγιξαν τα 643. Μόνο στην περίπτωση ενός κρατουμένου, όπως έκαναν γνωστό οι ιταλικές αρχές, κρίθηκε αναγκαία η μεταφορά στο νοσοκομείο.

Πηγή: ΑΠΕ - ΜΠΕ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις