Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Κ. Μάρκου - Σία Αναγνωστοπούλου: Τραγικές οι συνθήκες στα έκτακτα περιστατικά στο Νοσοκομείο «Άγιος Ανδρέας»

Κ. Μάρκου - Σία Αναγνωστοπούλου: Τραγικέ...

Την Κυριακή 10/7 τα αυξημένα περιστατικά λόγω του 6ου κύματος της πανδημίας & τα συνήθη κάθε εφημερίας, σε συνδυασμό με το μειωμένο υγειονομικό προσωπικό δημιούργησαν καταστάσεις τριτοκοσμικής χώρας

Οι βουλευτές Αχαΐας του ΣΥΡΙΖΑ, Κώστας Μάρκου και Σία Αναγνωστοπούλου με ανακοίνωση τους αναφέρονται στις τραγικές συνθήκες αντιμετώπισης των έκτακτων περιστατικών στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο Πατρών «Ο Άγιος Ανδρέας».

Όπως χαρακτηριστικά επισημαίνουν, “τραγικές συνθήκες βίωσαν οι ασθενείς και οι συγγενείς τους που είχαν την ατυχία να βρεθούν στην ανάγκη να απευθυνθούν στα ΤΕΠ του Νοσοκομείου «Αγ. Ανδρέας» της Πάτρας, την Κυριακή 10 Ιουλίου. Τα αυξημένα περιστατικά λόγω του 6ου κύματος της πανδημίας και τα συνήθη κάθε εφημερίας, σε συνδυασμό με το μειωμένο υγειονομικό προσωπικό  δημιούργησαν καταστάσεις τριτοκοσμικής χώρας. Οι ασθενείς ανέμεναν επί ώρες στα ράντζα ή στις καρέκλες. Οι λίγοι ηρωικοί υγειονομικοί κατέβαλαν υπεράνθρωπες προσπάθειες να ανταπεξέλθουν. Οι εικόνες αυτές είναι εικόνες ντροπής.

Το Υπουργείο Υγείας και η 6η ΥΠΕ αδυνατούν να ανταποκριθούν στις ευθύνες τους. Η πολιτική απαξίωσης του ΕΣΥ, μέσω της υποστελέχωσής του, έχει οδηγήσει την κοινωνία να βιώνει τραγικές καταστάσεις.

Η κατάσταση έφτασε στο απροχώρητο. Είναι ώρα να τα μαζεύουν και να φεύγουν. Όλοι τους, Κυβέρνηση, Υπουργοί και ΥΠΕ. Δεν πάει άλλο”.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις