Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΜΟΥΣΙΚΗ

/

Την Παρασκευή στο Πολύεδρο «Retro & Blues Ιστορίες» με τους Χρήστο Κωνσταντόπουλο και Χάρη Πεγιάζη

Την Παρασκευή στο Πολύεδρο «Retro & ...

Στις 21.30 - Θα παρουσιάσουν διαχρονικά μουσικά κομμάτια από την παγκόσμια μουσική σκηνή, προσαρμοσμένα για φωνή και κιθάρα

Δύο ταλαντούχοι Πατρινοί καλλιτέχνες, ο ερμηνευτής Χρήστος Κωνσταντόπουλος & ο κιθαρίστας Χάρης Πεγιάζης θα παρουσιάσουν αυτή την Παρασκευή 8 Ιουλίου 2022 στον δροσερό κήπο του «Πολύεδρου» στην οδό Κανακάρη 147 στην Πάτρα, στις 9.30 το βράδυ «Retro & Blues Ιστορίες» και αναμένεται να καθηλώσουν και να ταξιδέψουν το μουσικόφιλο κοινό.

Ο Χρήστος Κωνσταντόπουλος και ο Χάρης Πεγιάζης επιστρέφουν λοιπόν στον κήπο του «Πολύεδρου», αυτή τη φορά με την ιδιαίτερη μουσική παράσταση «Retro & Blues Ιστορίες».

Διαχρονικά μουσικά κομμάτια από την παγκόσμια μουσική σκηνή, προσαρμοσμένα για φωνή και κιθάρα, σε blues διασκευές των J. Morrison, J. Brel, E. Presley, και άλλων σημαντικών καλλιτεχνών αναμειγνύονται γλυκά με τις ρετρό μελωδίες γνωστών Ελλήνων συνθετών αλλά και με τραγούδια από την προσωπική δισκογραφία του ερμηνευτή Χρήστου Κωνσταντόπουλου στον όμορφο κήπο του Πολύεδρου.

Αγαπημένα τραγούδια με ιστορίες αγάπης από το Νότο της Αμερικής, δυνατούς έρωτες στους δρόμους του Παρισιού και με κρυμμένα μυστικά στα μπαρ των μεγαλουπόλεων, πάντα σε retro & blues διάθεση.

Μουσική παράσταση: Retro & Blues Ιστορίες

ΕΡΜΗΝΕΥΟΥΝ: Χρήστος Κωνσταντόπουλος (τραγούδι) και Χάρης Πεγιάζης (κιθάρα).

ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ: 2610 277 342.

Είσοδος: 12€ εισιτήριο θεάματος.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture