Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

/

Πάτρα: Πλούσιο το πολιτιστικό πρόγραμμα της νέας εβδομάδας στο Πολύεδρο

Πάτρα: Πλούσιο το πολιτιστικό πρόγραμμα ...

Ξεχωρίζει η παρουσίαση του νέου μυθιστορήματος του Θοδωρή Δεύτου "Ασπασία, το μυστικό της καπετάνισσας" την Πέμπτη 7 Ιουλίου 2022 στις 20.30

Γεμάτο από εκδηλώσεις είναι το πρόγραμμα της νέας εβδομάδας στο Πολύεδρο, στην Κανακάρη 147, στην Πάτρα.

Κατ’ αρχάς συνεχίζονται οι «μικρές εκθέσεις» στον κήπο του Πολύεδρου με κόσμημα, κεραμικά, ρούχα, αξεσουάρ, βιβλία, καπέλα. 

Την Κυριακή 3/7/2022 στις 19.00 όπως ήδη έχουμε γράψει, θα γίνει η παρουσίαση 2 βιβλίων από τις εκδόσεις Διάνοια, του βιβλίου «Χρωμάτων και αισθήσεων γωνία» των Αντώνη Ανδρόνικου, Ελένης Καραχανίδη και Άννας Μετόχη  που θα προλογίσει η συγγραφέας Αλεξάνδρα Τσότσου και του βιβλίου «Μάλλον δε θα έπρεπε» της Αλεξάνδρας Τσότσου που θα προλογίσει η συγγραφέας, Ελένη Καραχανίδη.                                                                                                                            

Θα μιλήσουν για το 1ο βιβλίο οι: Μάγδα Ντίλιου, Δ/Υ, ερασιτέχνης ηθοποιός, Αφροδίτη Αθανασοπούλου, Κυτταρολόγος, επιμελήτρια Β’ στο ΠΓΝ Πατρών και Αναστασία Πηλιχού, φοιτήτρια Φαρμακευτικής.

Για το 2ο βιβλίο θα μιλήσουν οι: Αντώνης Ανδρόνικος, Φοιτητής Φαρμακευτικής-συγγραφέας, Άννα Μετόχη, Financial Planning Analyst-συγγραφέας και η Ελένη Καραχανίδη, Παιδίατρος-συγγραφέας. 

Την Τρίτη 5/7 στις 19.00  η Λέσχη Ανάγνωσης Λογοτεχνίας που λειτουργεί στο Πολύεδρο, συζητά το βιβλίο «Γκρίζες μέλισσες» του Ουκρανού συγγραφέα Αντρέι Κούρκοφ που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Καστανιώτη.                                            

Την Τετάρτη 6/7 στις 21.00 θα γίνει συναυλία με τον Πέτρο Σατραζάνη στον κήπο. Η τέταρτη κατά σειρά στάση του ταλαντούχου μουσικού θα είναι στο Πολύεδρο. Συμμετέχουν επίσης: Κώστας Ιωσηφίδης (κιθάρα, μπάσο), Γιώργος Γεωργιάδης (κιθάρα), Φίλιππος Σαμλίδης (ντραμς).

Τιμή εισιτηρίου : 7 ευρώ.

Την Πέμπτη 7/7 στις 20.30 στον κήπο του Πολύεδρου θα λάβει χώρα η παρουσίαση του βιβλίου «Ασπασία, το μυστικό της καπετάνισσας» του Ηπειρώτη συγγραφέα Θοδωρή Δεύτου που κυκλοφορεί εδώ και λίγο καιρό από τις εκδόσεις Χάρτινη Πόλη.

Για το βιβλίο θα μιλήσουν οι:

Ήρα Ειρήνη Κουρή, φιλόλογος - Μεταπτυχιακό στη Δημιουργική γραφή, Αλεξάνδρα Στεργίου, εκπαιδευτικός ενώ αποσπάσματα θα διαβάσει η Μαντώ Κάτσιου, έφορος πολιτισμού του Πανηπειρωτικού Συλλόγου Πατρών.                                                                                                     

Τέλος την Παρασκευή 8/7 στις 21.30, ο Χρήστος Κωνσταντόπουλος και ο Χάρης Πεγιάζης επιστρέφουν στον κήπο του «Πολύεδρου», με την μουσική παράσταση «Retro & Blues Ιστορίες».

Τιμή εισιτηρίου : 12 ευρώ.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture