Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΣΙΝΕΜΑ

/

Την Πέμπτη 7/7 βγαίνει στην Ελλάδα η Γαλλική κωμωδία "Θεέ μου τι σου κάναμε; 3"

Την Πέμπτη 7/7 βγαίνει στην Ελλάδα η Γαλ...

Σε σκηνοθεσία του Φιλίπ Ντε Σοβερόν και με πρωταγωνιστή και πάλι τον Κριστιάν Κλαβιέ

Κοντεύουν 8 χρόνια από τότε που βγήκε η πρώτη ταινία που έκανε μεγάλη εμπορική επιτυχία. Ακολούθησε η 2η το 2019 και τώρα έχουμε το ν.3. Ο λόγος για το φιλμ «Qu'est-ce qu'on a fait au Bon Dieu 3 – Θεέ μου τι σου κάναμε; 3» σε σκηνοθεσία και πάλι του Φιλίπ ντε Σοβερόν και με κεντρικό πρωταγωνιστή τον 70χρονο Κριστιάν Κλαβιέ.

Η πανέξυπνη αυτή κωμωδία σατιρίζει τους μικτούς γάμους και τις «υπόνοιες» ρατσισμού και πραγματικά τουλάχιστον η πρώτη ταινία το είχε κάνει πολύ επιτυχημένα.

Το 3ο φιλμ που στη Γαλλία είχε κάνει πρεμιέρα τον περασμένο Φεβρουάριο, ντεμπουτάρει στις Ελληνικές αίθουσες σε διανομή της Odeon την ερχόμενη Πέμπτη 7 Ιουλίου 2022 και αναμένεται να έρθει για προβολή και στην Πάτρα.

Λίγα λόγια για την ταινία

Ο Κλοντ και η Μαρί σύντομα θα συμπληρώσουν 40 χρόνια γάμου. Για να γιορτάσουν την περίσταση, οι τέσσερις κόρες τους οργανώνουν ένα πάρτι έκπληξη, προσκαλώντας η κάθε μια τα πεθερικά της.

Η multi culti γαλλική κωμωδία με τους εκατομμύρια θεατές επιστρέφει λοιπόν κι αυτό το καλοκαίρι και υπόσχεται αβίαστο γέλιο! Το 1ο «Qu'est-ce qu'on a fait au Bon Dieu ?» το 2014 είχε κάνει ρεκόρ εισιτηρίων στη Γαλλία χτυπώντας προφανώς ευαίσθητες χορδές.  

Εκτός του Κριστιάν Κλαβιέ, παίζουν και οι Σαντάλ Λομπί, Εμιλί Καέν, Αλίς Νταβίντ, Φρεντερίκ Μπελ, Αρί Αμπιτάν, Ελοντί Φοντάν, κ.α.

Διάρκεια: 98 λεπτά.

Επιμέλεια: Τ. ΜΑΡΤΑΤΟΣ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture